Mi Vacuum Mop szerviz árak

Mi Robot Vacuum Mop Pro szerviz

A Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro egy kiváló ár-érték arányt kínáló robotporszívó, mely 2100 Pa szívóerővel képes alapos tisztaságot tartania a lakásban, miközben fejlett felmosás funkcióval a nedves feltörlés tekintetében sem hagy minket cserben. Összesen 12 beépített lézerszenzor biztosítja precíz tájékozódását, miközben a 3200 mAh-s akkumulátorával közel két teljes órán keresztül tud megállás nélkül takarítani. Az eszközt egyszerű működtetés és  erőteljes szoftveres háttér jellemzi.

Mi Robot Vacuum Mop Pro karbantartás árak

Tisztítás
Karbantartás
Felújítás

Mi Robot Vacuum Mop Pro hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

Mi Robot Vacuum Mop Pro lézer hiba

Ha problémát tapasztalnánk a Mi Vacuum Mop Pro útkeresésével és működésével, a robotporszívó láthatóan nem a megszokott rendszerességgel dolgozik, kihagy padlórészeket, akkor alighanem a távolságmérő lézer szenzor hibásodott meg, mely cserével orvosolható.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó lézer csere
Xiaomi robotporszívó első motor csere

Mi Robot Vacuum Mop Pro motor hiba

A ventilátor motor a Mi Vacuum Mop Pro robotporszívó teljesítményének központi eleme. Ha lecsökkent a szívóhatás, látványosan rosszabbul takarít, esetleg megváltozott az eszköz hangja, akkor elég nagy valószínűséggel a motor problémájáról van szó, ami cserével orvosolható.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Mi Robot Vacuum Mop Pro akkumulátor hiba

A 3200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro robotporszívó egyszerre akár 110 percig képes takarítani a lakást. Ha ez a teljesítmény leromlott, gondok vannak a töltéssel, esetleg túl gyakran jár a dokkolóra az eszköz, akkor az akkumulátor cseréjére van szükség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó akkumulátor csere
Xiaomi robotporszívó főkefe motor csere

Mi Robot Vacuum Mop Pro főkefe motor hiba

A robot már nem birkózik meg a szőnyeg szálai között rejtőző szennyeződésekkel? Korábbi teljesítményéhez viszonyítva a hatékonysága is láthatóan gyengébb? Ezt a hibát legtöbb esetben az alsó főkefét meghajtó motor meghibásodása okozza. Ebben az esetben az alkatrész mihamarabbi cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Mi Robot Vacuum Mop Pro oldalkefe motor hiba

A robotporszívó oldalkeféinek helyes működése elengedhetetlen a hatékony tisztításhoz. Ha a motor nem képes őket megfelelő intenzitással forgatni, akkor a robot tisztítási teljesítménye is alul fog teljesíteni. Oldalkefék nélkül a szobák sarkaiból sem lesz képes összegyűjteni a makacs szennyeződéseket.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó oldalkefe motor csere
Xiaomi robotporszívó kerék csere

Mi Robot Vacuum Mop Pro kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Mi Robot Vacuum Mop Pro hibakódok

Hibás működés esetén a Mi Vacuum Mop Pro robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

1. Hibakód

Kapcsold be a robotot, és figyeljd, hogy a lézer egység forog-e. Ha a lézer egység nem forog, finoman forgassd el kézzel, majd indítsa újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

4. Hibakód

Töröld meg a mélységérzékelőket, és győződj meg arról, hogy a robot nincs-e sötét felületen vagy szőnyegen. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

5. Hibakód

Győződj meg arról, hogy semmi sem akadályozza a fő kefét a szabad mozgásban, beleértve a két oldalsó kefét is, majd indítsd el a robotot és engedélyezd a szőnyeg üzemmódot. Nézd meg, hogy a probléma megoldódott-e. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

7. Hibakód

A kerekeket kézzel nyomd meg és forgasd meg annak ellenőrzésére, hogy nincsenek-e beragadva. Ha beragadtak, próbáld kiszabadítani őket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

9. Hibakód

Keresd meg a mágnest a szűrő oldalán. Ha nem találod a mágnest, akkor cseréld ki a szűrőt és próbáld újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

10. Hibakód

Tisztíts meg a szűrőt, szárítsd meg alaposan és helyezd vissza a robotporszívóba, majd próbálkozz újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

13. Hibakód

Töröld le a töltőérintkezőket mind a dokkollóállomáson, mind az eszköz alsó részén. Ellenőrizd, hogy nem korrodálódtak. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

18. Hibakód

Finoman ütögesd meg párszor a robot oldalát, hogy megpróbáld a törmeléket eltávolítani a ventilátorból. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Scroll to Top