Mi Vacuum Mop szerviz árak

Mi Robot Vacuum Mop Pro szerviz

A Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro egy kiváló ár-érték arányt kínáló robotporszívó, mely 2100 Pa szívóerővel képes alapos tisztaságot tartania a lakásban, miközben fejlett felmosás funkcióval a nedves feltörlés tekintetében sem hagy minket cserben. Összesen 12 beépített lézerszenzor biztosítja precíz tájékozódását, miközben a 3200 mAh-s akkumulátorával közel két teljes órán keresztül tud megállás nélkül takarítani. Az eszközt egyszerű működtetés és  erőteljes szoftveres háttér jellemzi.

Mi Robot Vacuum Mop Pro karbantartás árak

9 900 Ft
Tisztítás
19 900 Ft
Karbantartás
39.900 Ft
Felújítás

Mi Robot Vacuum Mop Pro hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

Mi Robot Vacuum Mop Pro lézer hiba

Ha problémát tapasztalnánk a Mi Vacuum Mop Pro útkeresésével és működésével, a robotporszívó láthatóan nem a megszokott rendszerességgel dolgozik, kihagy padlórészeket, akkor alighanem a távolságmérő lézer szenzor hibásodott meg, mely cserével orvosolható.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó lézer csere
Xiaomi robotporszívó első motor csere

Mi Robot Vacuum Mop Pro motor hiba

A ventilátor motor a Mi Vacuum Mop Pro robotporszívó teljesítményének központi eleme. Ha lecsökkent a szívóhatás, látványosan rosszabbul takarít, esetleg megváltozott az eszköz hangja, akkor elég nagy valószínűséggel a motor problémájáról van szó, ami cserével orvosolható.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Mi Robot Vacuum Mop Pro akkumulátor hiba

A 3200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro robotporszívó egyszerre akár 110 percig képes takarítani a lakást. Ha ez a teljesítmény leromlott, gondok vannak a töltéssel, esetleg túl gyakran jár a dokkolóra az eszköz, akkor az akkumulátor cseréjére van szükség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó akkumulátor csere
Xiaomi robotporszívó főkefe motor csere

Mi Robot Vacuum Mop Pro főkefe motor hiba

A robot már nem birkózik meg a szőnyeg szálai között rejtőző szennyeződésekkel? Korábbi teljesítményéhez viszonyítva a hatékonysága is láthatóan gyengébb? Ezt a hibát legtöbb esetben az alsó főkefét meghajtó motor meghibásodása okozza. Ebben az esetben az alkatrész mihamarabbi cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Mi Robot Vacuum Mop Pro oldalkefe motor hiba

A robotporszívó oldalkeféinek helyes működése elengedhetetlen a hatékony tisztításhoz. Ha a motor nem képes őket megfelelő intenzitással forgatni, akkor a robot tisztítási teljesítménye is alul fog teljesíteni. Oldalkefék nélkül a szobák sarkaiból sem lesz képes összegyűjteni a makacs szennyeződéseket.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó oldalkefe motor csere
Xiaomi robotporszívó kerék csere

Mi Robot Vacuum Mop Pro kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Mi Robot Vacuum Mop Pro hibakódok

Hibás működés esetén a Mi Vacuum Mop Pro robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

1. Hibakód

Kapcsold be a robotot, és figyeljd, hogy a lézer egység forog-e. Ha a lézer egység nem forog, finoman forgassd el kézzel, majd indítsa újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

4. Hibakód

Töröld meg a mélységérzékelőket, és győződj meg arról, hogy a robot nincs-e sötét felületen vagy szőnyegen. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

5. Hibakód

Győződj meg arról, hogy semmi sem akadályozza a fő kefét a szabad mozgásban, beleértve a két oldalsó kefét is, majd indítsd el a robotot és engedélyezd a szőnyeg üzemmódot. Nézd meg, hogy a probléma megoldódott-e. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

7. Hibakód

A kerekeket kézzel nyomd meg és forgasd meg annak ellenőrzésére, hogy nincsenek-e beragadva. Ha beragadtak, próbáld kiszabadítani őket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

9. Hibakód

Keresd meg a mágnest a szűrő oldalán. Ha nem találod a mágnest, akkor cseréld ki a szűrőt és próbáld újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

10. Hibakód

Tisztíts meg a szűrőt, szárítsd meg alaposan és helyezd vissza a robotporszívóba, majd próbálkozz újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

13. Hibakód

Töröld le a töltőérintkezőket mind a dokkollóállomáson, mind az eszköz alsó részén. Ellenőrizd, hogy nem korrodálódtak. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

18. Hibakód

Finoman ütögesd meg párszor a robot oldalát, hogy megpróbáld a törmeléket eltávolítani a ventilátorból. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Scroll to Top