Xiaomi robotporszívó karbantartás

Ráférne egy alapos karbantartás a robotodra? Netán egy szoftverfrissítés? Hozd el hozzánk személyesen, vagy küldd el hozzánk szervizfutár szolgáltatásunkkal!

Xiaomi robotporszívó karbantartás

Miért válaszd Xiaomi szervizünket?

Robotporszívó szervizünk célirányosan a Xiaomi termékek javítására koncentrál, így az egyszerű karbantartástól kezdve a nagyobb javításokig bezárólag nálunk minden rutinműveletnek számít.

Gyári minőségű alkatrész

Gondosan ügyelünk arra, hogy minden javításhoz magas kvalitású, gyári minőségű alkatrészeket használjunk.

Javítás néhány órán belül

Nálunk garantáltan nem kell hetekig várnod arra, hogy robotporszívód ismét takarításra kész állapotba kerüljön.

Specifikus szerszámok

A robotporszívók javításához gyakran szükség van speciális szerszámokra, melyek mind megtalálhatók szervizünkben.

Milyen alkatrészekkel dolgozunk a Xiaomi robotporszívók javításakor?

Gondosan ügyelünk arra, hogy a hozzánk kerülő Xiaomi robotporszívók javítását mindig a legjobb minőségű alkatrészekkel végezzük el. Ezzel tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, hogy bármilyen problémával is hozzák be a készüléket, azt úgy kaphassák vissza, hogy a funkciójukat tekintve olyan teljesítményre legyenek képesek, mintha teljesen újak lennének.

Garantált, hogy a javítási munkálatokhoz a gyárival megegyező minőségű alkatrészeket használunk, miközben valamennyi robotporszívó kapcsán raktárkészletről tudjuk biztosítani a szükséges kellékeket. Mindez nagyon fontos azért, hogy a magas minőség mellett a rövid határidőket is tudjuk biztosítani a javítási folyamatok kapcsán. 

Xiaomi robotporszívó alkatrészek

Robotporszívó karbantartási árak

9 900 Ft
Tisztítás
19 900 Ft
Karbantartás
39.900 Ft
Felújítás

Hogy zajlik egy Xiaomi robotporszívó karbantartása és javítása?

Jellemzően a meghibásodás mértékétől függ, hogy mennyire kell szétszerelni a javításhoz egy Xiaomi robotporszívót. Valamennyi modellhez rendelkezünk megfelelő szaktudással és specifikus szerszámokkal egyaránt, aminek jóvoltából a régebbi és az új modellek hibáinak orvoslása, illetve a kötelező karbantartási feladatok elvégzése sem okoz nekünk gondot. Kollégáink nemcsak elméleti, hanem óriási gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek, ha Xiaomi robotporszívó karbantartásról és javításról van szó.

Ezért ne végezd el otthon egy Xiaomi robotporszívó nagyobb javításait!

Míg a kisebb karbantartási munkálatok, így például a HEPA szűrő, a főkefe vagy az oldalkefe cseréje kifejezetten egyszerűen és könnyedén elvégezhetők otthon is egy Xiaomi robotporszívó esetén, addig a nagyobb javítási munkálatokkal nem árt vigyázni. Bizonyos alkatrészek cseréjéhez ugyanis sokszor nagyon alaposan szét kell szedni a készülékeket, ami nemcsak speciális szerszámokat, hanem nagy odafigyelést, gyakorlatot és szaktudást is igényel. 

Miért bízd igazi szakértőkre a javítást?

Gyakran találkozunk félresikerült otthoni javításokkal, melyek a legtöbbször lényegesen komplikáltabbá, ezáltal költségesebbé tesznek olyan beavatkozásokat, melyek eredetileg rutinműveletnek tekinthetők és olcsón elvégezhetők lettek volna, ha mi kezdünk hozzá elsőként. Egy akkumulátor vagy egy motor cseréjénél ráadásul nagyon könnyen tönkretehetünk olyan alkatrészeket is, melyekkel alapvetően nem volt probléma, esetleg akkora kárt teszünk közben az eszközben, hogy új robotporszívó vásárlásra lesz szükségünk.

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Zsolt Baranyai
Zsolt Baranyai
2023-01-30
Gyors, szakértő segitség, a telefonom szovtver problémájára. Mégegyszer köszönöm.
Tamás Mogyorósi
Tamás Mogyorósi
2023-01-22
Korrekt, hozzáértó csapat!
Tamás Sára
Tamás Sára
2023-01-19
Profi - perfekt csak ajánlani tudom ! Kedvesek . Azonnali szervíz szolgáltatást kaptam . Szoftverfrissítés megvárható volt . Köszönöm szépen a magyar nyelvet is a robotporszívónknak !
József Attila Megyeri
József Attila Megyeri
2023-01-19
🙂🎁

Ezért ne halogassuk a robotporszívó javítását és karbantartását!

Általánosságban minden Xiaomi robotporszívóról elmondható, hogy a karbantartás elhanyagolásából fakadóan jönnek elő a nagyobb hibák, melyek egyre költségesebb javítást tesznek szükségessé, ezért érdemes első körben a kopóalkatrészek cseréjére odafigyelni. Ilyenek a szűrő, valamint a fő- és oldalkefe, melyeket 3-6 havonta ki kell dobni, és újakat szerelni a helyükre. Csak ezzel biztosíthatjuk a robotporszívó optimális működését, hiszen amennyiben nem cseréljük például a szűrőt, az rossz hatást gyakorol a szívómotorra, így idő előtt meghibásodik.

A javítási teendőket sem érdemes halogatni abban az esetben, ha a porszívó működésében valami problémát tapasztaltunk, hiszen a kisebbnek tűnő hibajelenségek nem kizárt, hogy később költségesebb, több alkatrészt érintő hibákat eredményezhetnek. Azt pedig talán mondanunk sem kell, hogy csak egy rendszeresen tisztított és karbantartott, valamint szakszerűen javított Xiaomi robotporszívó tudja a legjobb teljesítményt nyújtani a takarításban több év használat után.

Scroll to Top