Xiaomi Garanciális Szerviz

Garanciálisan kizárólag Xiaomi okos eszközöket javítunk.

Garanciális Xiaomi javítás feltételei

Mielőtt kitöltenéd garanciális hibabejelentő űrlapunkat, az előtt olvasd el részletes garanciális javításról szóló ismertetőnket.

 

Garanciális javítás

Garanciális javításra kizárólag Xiaomi okos eszközöket áll módunkban átvenni. Xiaomi okos telefonokat csak garancián túli szervizként tudunk fogadni. Az átvétel során nem tapasztalható károsodások rögzítésének hiánya nem zárja ki azok átvételkori meglétét. Az ilyen esetekben a nem rendeltetésszerű használatból kifolyólag (pl. fizikai sérülés) a garanciális javítás elutasítható. Garanciális igényedet hibabejelentő űrlapunkon keresztül tudod jelezni felénk, ezt követően ügyfélszolgálati kollégánk Érdeklődj! felveszi veled a kapcsolatot, hogy tájékoztasson a garancia érvényesítésének pontos menetéről. 

Garancián túli javítás

Xiaomi okostelefonok esetben kizárólag garancián túli javítást áll módunkban elvégezni, méghozzá gyári minőségű alkatrészekkel, teljesen ingyenes bevizsgálással. Okos telefonok garanciális javítását vásárlás helyén tudod érvényesítni. A garancián túli javítások pontos árait a Szerviz árak oldalunkon találod.

Szervizfutár

Az sem jelent problémát, ha vidéki ügyfeleink eszközeinek szervizelésére van szükség! Szervifutár szolgáltatásunknak köszönhetően otthonod kényelméből küldheted el hozzánk hibás Xiaomi robotporszívódat vagy rolleredet, amit javítás után visszaküldünk a megadott címre.

Garanciális hibabejelentő

Garancia bejelentő

Cím(Kötelező)
YYYY slash MM slash DD
Ha ismert a hiba, kérlek írd le pontosan.
Max fájl méret: 512 MB.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj elsőként értesítőt a legújabb akcióinkról, híreinkről és egyedi kedvezményeinkről!

Kövess minket!

Kövess minket a közösségi médiában is, hogy elsőként értesülj a legizgalmasabb Xiaomi eszközökről!

Scroll to Top