Xiaomi elektromos roller kerék csere

Defektet kaptál vagy már nagyon elkopott Xiaomi rollered gumija? Akkor hozd el üzletünkbe vagy válaszd szervizfutár szolgáltatásunkat, hogy saját biztonságod érdekében mielőbb kicserélhessük elektromos rollered kerekét.

Xiaomi elektromos roller kerék csere

Miért válaszd Xiaomi szervizünket?

Mert szervizünk kifejezetten a gyártó termékeire specializálódott, így egy Xiaomi roller kerék csere nálunk rutinművelet lesz.

Gyári minőségű alkatrész

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a cseréhez gyári minőségű, biztonságos alkatrészeket használjunk.

Javítás néhány órán belül

Válassz minket, ha gyors javításra vágysz, egy akkumulátor cseréje ugyanis gyakran néhány óra alatt elkészülhet.

Csere akár tömör gumira is

Azon túl, hogy kizárólag jó minőségű alkatrészekkel dolgozunk, kérés esetén akár tömör gumit is felszerelünk.

Milyen Xiaomi elektromos roller gumikkal dolgozunk?

Minden esetben csak legjobb minőségű alkatrészeket alkalmazzuk a javítási munkálatokhoz, ami egy elektromos roller kerekénél különösen lényeges, hiszen a biztonságos közlekedés egyik legfontosabb eleme. Szerepe van a tapadásban, a fékezésben és még a komfortos közlekedésben is. Nálunk a gyárival megegyező minőségű roller gumi kerül majd a tönkrement darab helyére, miközben valamennyi típushoz elérhető raktárkészlettel rendelkezünk, így a népszerű Xiaomi M365 elektromos rollerhez is van alkatrészünk. Fontos, hogy a meghibásodott vagy elkopott gumikat nemcsak tömör gumikerékkel tudjuk helyettesíteni, ugyanakkor kérés esetén erre is van lehetőség.  Az elektromos roller kerék cserét minden esetben szakképzett és tapasztalt munkatársak végzik.

Xiaomi elektromos roller kerék

Xiaomi roller kerék csere akciók

Xiaomi Mijia M187 szerviz árak

Xiaomi M187

Kerék csere ára

16 666 Ft
15 000 Ft

Xiaomi Mijia M365 szerviz árak

Xiaomi M365

Kerék csere ára

16 666 Ft
15 000 Ft

Xiaomi Mijia M365 Pro szerviz árak

Xiaomi M365 Pro

Kerék csere ára

16 666 Ft
15 000 Ft

Mi Electric Scooter Pro 2 szerviz árak

Mi Electric Scooter

Kerék csere ára

16 666 Ft
15 000 Ft

Hogy zajlik egy Xiaomi elektromos roller kerék cseréje?

A Xiaomi kínálatában a legtöbb modellt tudjuk szervizelni, ha szükség van rá. A legtöbb típusnál eltérő szerelési folyamatról beszélünk, melyhez jellemzően az egész kereket ki kell emelni a helyéről, hogy a gumifelület, illetve nem tömör gumi esetén a benne található tömlő egyaránt leszerelhető és cserélhető legyen. Szervizünk munkatársai óriási tapasztalattal és felkészültséggel rendelkeznek, legyen szó hagyományos tömlős Xiaomi roller kerékről, akár tömör gumiról a csere folyamata ma már egyszerű rutinműveletnek tekinthető.

Ezért ne cseréld ki saját magad a Xiaomi elektromos roller kerekét!

Minden jármű, így a Xiaomi elektromos rollerei esetében is egy nagyon fontos elemnek tekinthető a biztonság szempontjából a kerék. Cseréjéhez azonban nemcsak több speciális szerszámra van szükség, hanem közben olyan elemekhez is hozzá kell nyúlni, melyek alapvetően befolyásolhatják a jármű működésbiztonságát. Alapszabály, hogy egy Youtube videó vagy egy fórumos leírás alapján még biztosan nem tudjuk elsajátítani ezt az összetett folyamatot!

Miért bízd igazi szakértőkre a javítást?

Márpedig a helyes kerékcsere rendkívül lényeges, hiszen ez a felület érintkezik közvetlenül a talajjal, érvényesíti a fékezési energiát, tehát rossz felhelyezés vagy más egyéb probléma esetén nagyon könnyen súlyos baleset lehet belőle. Nem mellesleg a Xiaomi Szerviz nagy gondot fordít arra, hogy gyári minőségű alkatrésszel pótolja a tönkrement vagy elkopott gumikat, miközben az elérhető árak mellett a gyorsaságra is odafigyelünk a javítás tekintetében.

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Zsolt Baranyai
Zsolt Baranyai
2023-01-30
Gyors, szakértő segitség, a telefonom szovtver problémájára. Mégegyszer köszönöm.
Tamás Mogyorósi
Tamás Mogyorósi
2023-01-22
Korrekt, hozzáértó csapat!
Tamás Sára
Tamás Sára
2023-01-19
Profi - perfekt csak ajánlani tudom ! Kedvesek . Azonnali szervíz szolgáltatást kaptam . Szoftverfrissítés megvárható volt . Köszönöm szépen a magyar nyelvet is a robotporszívónknak !
József Attila Megyeri
József Attila Megyeri
2023-01-19
🙂🎁

Miért ne halogasd a kerékcserét!

Mint fentebb már többször is felhívtuk rá a figyelmet, a Xiaomi elektromos rollerek is teljes értékű járművek, melyeknél fontos a biztonság. Ahogyan az autón, a motorbiciklin vagy a kerékpáron sem halogatjuk, ha elkopott, túl régi, esetleg már repedezett a gumi, úgy ennél a járműtípusnál sem vehetjük félvállról, hiszen hatalmas baleset lehet a vége, ami más alkatrészek cseréje miatt sokkal költségesebb lehet, mint egy egyszerű gumicsere. A kopott vagy öregedő gumi ugyanis egyrészt már nem képes olyan jó tapadást nyújtani a járműnek, mint egy új, ebből fakadóan nedves felületen könnyebben elcsúszhatunk vele, de a fékezésre is rossz hatást gyakorol a kopott felület, ezáltal például drasztikusan növekedhetnek a fékutak, ami szintén balesetveszélyes. Nem mellesleg a kopott és öreg gumiabroncs kevésbé tűri a megpróbáltatásokat, ezáltal nagyobb valószínűséggel kaphat defektet, mint egy frissen felszerelt vagy újszerű alkatrész.

Scroll to Top