Xiaomi kijelző csere és javítás

Bízd tapasztalt szakemberekre Xiaomi okostelefonod kijelző cseréjét! Keress minket bizalommal személyesen vagy válaszd a javításhoz szervizfutár szolgáltatásunkat!

Xiaomi kijelző csere és javítás

Miért válaszd Xiaomi szervizünket?

Legfőképpen azért, mert kifejezetten Xiaomi okostelefonok javítására specializálódtunk. Nálunk egy Xiaomi kijelző csere garantáltan rutinművelet!

Gyári minőségű alkatrész

A megsérült vagy összetört kijelzőket minden esetben gyári minőségű alkatrészekre cseréljük.

Javítás akár aznap

Mellettünk szól a gyorsaság is. Egy kijelzőcsere gyakran akár már aznap is elkészülhet.

Garancia a javításra

Minden áltaunk beépített Xiaomi kijelzőre három hónap garanciát vállalunk.

Milyen Xiaomi kijelzőkkel dolgozunk?

Gondosan ügyelünk arra, hogy csak és kizárólag gyári minőségű panelekkel végezzük a Xiaomi kijelző javítást, ami garantálja, hogy a kijelző cserét követően nem tapasztalhatunk majd romlást a minőségben. Ezért az áltaunk beépített kijelzőre háromhónap garanciát vállalunk.

Ezen felül gondosan ügyelünk a megfelelő szerszámok alkalmazása mellett arra is, hogy ha az okostelefonban AMOLED kijelző volt korábban, akkor ugyanúgy prémium minőségű AMOLED panel kerüljön a helyére, nem egy olcsóbb és gyengébb képességű LCD.

Xiaomi kijelző csere

Xiaomi kijelző csere akciók

Redmi Note 10 5g szerviz árak

Redmi Note 10 5G

Kijelző csere ára

33 900 Ft
29 900 Ft

Xiaomi Mi 9 szerviz árak

Xiaomi Mi 9

Kijelző csere ára

43 990 Ft
39 900 Ft

Redmi Note 9 Pro szerviz árak

Redmi Note 9 Pro

Kijelző csere ára

29 900 Ft
26 900 Ft

Xiaomi Poco M3 Pro szerviz árak

Xiaomi Poco M3 Pro

Kijelző csere ára

33 900 Ft
29 900 Ft

Hogyan zajlik egy Xiaomi kijelző cseréje?

Bár a folyamatnak minden esetben vannak típusfüggő elemei, általánosságban azonban elmondható, hogy míg egyes modelleknél jobban szét kell szedni a készüléket, addig más esetben sokszor közvetlenül kiemelhető és cserélhető a komplett panel. Hatalmas gyakorlattal rendelkező szervizes kollégáink mindig a legjobb tudásuknak megfelelően, a folyamathoz szükséges célszerszámok alkalmazásával orvosolják a kijelzőhibákat, hogy ne csak az alkatrész-, hanem a szerelés minőségére se lehessen panasz.

Ezért ne cseréld ki saját magad a kijelzőt!

Sokan úgy gondolják, hogy maguk is képesek egy Xiaomi kijelző cseréjére, hiszen a világháló tele van olyan videókkal és leírásokkal, melyek pontosan bemutatják a folyamatot. Ezekkel csak egy probléma van: többségük elferdíti a valóságot, hiszen tapasztalt szervizként pontosan tudjuk, milyen sok ember tesz nagyobb kárt ilyenkor a telefonjában, így a kis javításból sokszor készülékcsere lesz. 

Miért bízd igazi szakértőkre a javítást?

Egy okostelefon kijelzőjének a cseréjéhez ugyanis nemcsak megfelelő szerszámok, hanem szaktudás és tapasztalat is kell. Nálunk minden megvan ehhez egy helyen, sőt mi több, az általunk kicserélt kijelzőre garanciát vállalunk, így nem kell aggódnunk akkor sem, ha valamilyen okból kifolyólag a panel ismét meghibásodik. A Xiaomi Szerviz piacvezető szerepet tölt be a hazai piacon, így gondosan ügyelünk a cserealkatrészek mellett a munka minőségére is!

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Zsolt Baranyai
Zsolt Baranyai
2023-01-30
Gyors, szakértő segitség, a telefonom szovtver problémájára. Mégegyszer köszönöm.
Tamás Mogyorósi
Tamás Mogyorósi
2023-01-22
Korrekt, hozzáértó csapat!
Tamás Sára
Tamás Sára
2023-01-19
Profi - perfekt csak ajánlani tudom ! Kedvesek . Azonnali szervíz szolgáltatást kaptam . Szoftverfrissítés megvárható volt . Köszönöm szépen a magyar nyelvet is a robotporszívónknak !
József Attila Megyeri
József Attila Megyeri
2023-01-19
🙂🎁

Miért ne halogasd a kijelző cserét?

Vannak ugyanis olyan problémák, melyek mellett a telefon használható marad, csakhogy a javítás halogatása jellemzően egy sor kísérőproblémát idézhet elő, melyek könnyedén megelőzhetők lettek volna, ha időben szervizhez fordulunk. Egy kis repedés nem kizárt, hogy egyszerű cserével, jó áron orvosolható lett volna, de egy újabb fizikai erőhatásra vagy nedvességgel való érintkezésre már nem kínálta ugyanazt a teljesítményt, ezért megsérült miatta a hátlap vagy az alaplap, esetleg valamelyik csatlakozó.

Ezek már halmozott problémák, melyek megelőzhetők lettek volna, ha időben segítséget kérünk. Fontos továbbá, hogy amíg a készülék a kijelző törése ellenére jól működik, addig nem okoz gondot az adatmentés, sőt az sem, hogy egy olyan időszakra időzítsük a szervizt, amikor nem csörög folyamatosan a telefonunk. Fontos tudnod, hogy ha az eleve hibás kijelző teljesen tönkremegy, netán a készülék más elemeiben is kárt tesz, akkor adatvesztés, hasznos időkiesés és egyéb kellemetlenségek várnak ránk.

Scroll to Top