Xiaomi kijelző csere és javítás

Bízd tapasztalt szakemberekre Xiaomi okostelefonod kijelző cseréjét! Keress minket bizalommal személyesen vagy válaszd a javításhoz szervizfutár szolgáltatásunkat!

Xiaomi kijelző csere és javítás

Miért válaszd Xiaomi szervizünket?

Legfőképpen azért, mert kifejezetten Xiaomi okostelefonok javítására specializálódtunk. Nálunk egy Xiaomi kijelző csere garantáltan rutinművelet!

Gyári minőségű alkatrész

A megsérült vagy összetört kijelzőket minden esetben gyári minőségű alkatrészekre cseréljük.

Javítás néhány órán belül

Mellettünk szól a gyorsaság is. Egy kijelzőcsere gyakran alig néhány óra alatt elkészülhet.

Garancia a javításra

Minden áltaunk beépített Xiaomi kijelzőre három hónap garanciát vállalunk.

Milyen Xiaomi kijelzőkkel dolgozunk?

Gondosan ügyelünk arra, hogy csak és kizárólag gyári minőségű panelekkel végezzük a Xiaomi kijelző javítást, ami garantálja, hogy a kijelző cserét követően nem tapasztalhatunk majd romlást a minőségben. Ezért az áltaunk beépített kijelzőre háromhónap garanciát vállalunk.

Ezen felül gondosan ügyelünk a megfelelő szerszámok alkalmazása mellett arra is, hogy ha az okostelefonban AMOLED kijelző volt korábban, akkor ugyanúgy prémium minőségű AMOLED panel kerüljön a helyére, nem egy olcsóbb és gyengébb képességű LCD.

Xiaomi kijelző csere

Xiaomi kijelző csere akciók

Xiaomi telefon szerviz

Xiaomi Mi 11

Kijelző csere ára

98 900 Ft
89 900 Ft

Xiaomi Mi 9 szerviz árak

Xiaomi Mi 9

Kijelző csere ára

51 590 Ft
39 900 Ft

Redmi Note 9 Pro szerviz árak

Redmi Note 9 Pro

Kijelző csere ára

29 590 Ft
26 900 Ft

Redmi 9 szerviz árak

Redmi 9

Kijelző csere ára

24 200 Ft
22 000 Ft

Hogyan zajlik egy Xiaomi kijelző cseréje?

Bár a folyamatnak minden esetben vannak típusfüggő elemei, általánosságban azonban elmondható, hogy míg egyes modelleknél jobban szét kell szedni a készüléket, addig más esetben sokszor közvetlenül kiemelhető és cserélhető a komplett panel. Hatalmas gyakorlattal rendelkező szervizes kollégáink mindig a legjobb tudásuknak megfelelően, a folyamathoz szükséges célszerszámok alkalmazásával orvosolják a kijelzőhibákat, hogy ne csak az alkatrész-, hanem a szerelés minőségére se lehessen panasz.

Ezért ne cseréld ki saját magad a kijelzőt!

Sokan úgy gondolják, hogy maguk is képesek egy Xiaomi kijelző cseréjére, hiszen a világháló tele van olyan videókkal és leírásokkal, melyek pontosan bemutatják a folyamatot. Ezekkel csak egy probléma van: többségük elferdíti a valóságot, hiszen tapasztalt szervizként pontosan tudjuk, milyen sok ember tesz nagyobb kárt ilyenkor a telefonjában, így a kis javításból sokszor készülékcsere lesz. 

Miért bízd igazi szakértőkre a javítást?

Egy okostelefon kijelzőjének a cseréjéhez ugyanis nemcsak megfelelő szerszámok, hanem szaktudás és tapasztalat is kell. Nálunk minden megvan ehhez egy helyen, sőt mi több, az általunk kicserélt kijelzőre garanciát vállalunk, így nem kell aggódnunk akkor sem, ha valamilyen okból kifolyólag a panel ismét meghibásodik. A Xiaomi Szerviz piacvezető szerepet tölt be a hazai piacon, így gondosan ügyelünk a cserealkatrészek mellett a munka minőségére is!

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Miért ne halogasd a kijelző cserét?

Vannak ugyanis olyan problémák, melyek mellett a telefon használható marad, csakhogy a javítás halogatása jellemzően egy sor kísérőproblémát idézhet elő, melyek könnyedén megelőzhetők lettek volna, ha időben szervizhez fordulunk. Egy kis repedés nem kizárt, hogy egyszerű cserével, jó áron orvosolható lett volna, de egy újabb fizikai erőhatásra vagy nedvességgel való érintkezésre már nem kínálta ugyanazt a teljesítményt, ezért megsérült miatta a hátlap vagy az alaplap, esetleg valamelyik csatlakozó.

Ezek már halmozott problémák, melyek megelőzhetők lettek volna, ha időben segítséget kérünk. Fontos továbbá, hogy amíg a készülék a kijelző törése ellenére jól működik, addig nem okoz gondot az adatmentés, sőt az sem, hogy egy olyan időszakra időzítsük a szervizt, amikor nem csörög folyamatosan a telefonunk. Fontos tudnod, hogy ha az eleve hibás kijelző teljesen tönkremegy, netán a készülék más elemeiben is kárt tesz, akkor adatvesztés, hasznos időkiesés és egyéb kellemetlenségek várnak ránk.

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top