XIAOMI KIJELZŐ CSERE, JAVÍTÁS

Betört vagy hibás Xiaomi telefonod kijelzője? Bízd hozzáértő, profi csapatra sérült készüléked! Hozd el hozzánk, mi pár óra alatt kicseréljük!

Xiaomi kijelző csere

Ezért ne halogassuk a kijelző cseréjét

Egy megsérült vagy hibás kijelző cseréjének halogatása rengeteg olyan problémát idézhet elő a későbbiekben, melyek megelőzhetők lettek volna egy gyors szervizzel.

Példának okáért egy jelentéktelennek tűnő hibajelenség a háttérben fokozatosan egyre súlyosabbá válhat, ezáltal később már csak más alkatrészek cseréjével együtt lesz orvosolható, de akár további hibákat is előidézhet. Ami tehát kezdetben olcsón javítható lett volna, az néhány hónap elteltével már sokkal nagyobb költségeket jelenthet.

A kijelző csere kapcsán a késlekedés ráadásul később többszörösen megbosszulhatja magát. Amíg ugyanis a készülék még megfelelően működik, mi dönthetünk arról, hogy mikor visszük szervizbe, azaz szabadon alakíthatjuk a beosztásunkat, de ha a helyzet súlyosbodik, akkor ez a probléma mindent felülírhat, és azonnali beavatkozásra van szükség, hiszen okostelefon nélkül ma már senki sem tud élni.

Betört Xiaomi telefon kijelző

A cserekijelzők minősége

Garantáljuk, hogy minden általunk szerelt Xiaomi okostelefonba kizárólag gyári minőséggel rendelkező cserekijelző kerül. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő olyan probléma, hogy az új panel esetleg rosszabb minőséget képvisel a megjelenés terén, mint az eredeti. Fontosnak tartjuk kiemelni továbbá, hogy nálunk az AMOLED kijelzők helyére nem olcsó LCD kerül, hanem ugyanolyan jó minőséget képviselő AMOLED képernyő!

Xiaomi eredeti kijelző

A kijelző csere folyamata

Hogy egy kijelző cseréjéhez milyen munkafolyamatokra lesz szükség, azt minden esetben a hiba nagysága, de még inkább az adott készülék típusa dönti el. Léteznek olyan telefonok, melyeknél nagyon egyszerű a ki- és a beszerelés, míg más esetekben alaposan szét kell szedni, illetve több alkatrészt eltávolítani ahhoz, hogy a panelt cserélni tudjuk.

Itt a Xiaomi Szervízben a legtöbb aktuális modellhez rendelkezünk minden olyan szakmai alapismerettel, szaktudással és természetesen célszerszámmal, mely lehetővé teszi, hogy a képernyő cseréjét professzionális módon kivitelezhessük, így a minőségi alkatrész mellett a prémium kategóriás munkavégzést is biztosítjuk, ami ennél az érzékeny elemnél különösen lényeges.

Xiaomi kijelző csere folyamata

Az otthoni javítás veszélyei

Miután a világhálón tonnaszám találhatunk kijelző cseréhez kapcsolódó oktatóvideókat, nagyon sokan úgy vélik, hogy ezek alapján ők is képesek arra, amire egy szervizben. A legtöbb esetben így kezdődnek a panelcserékhez kapcsolódó horrorsztorik, illetve így szaporodnak a végleg kukába hajítható okostelefonok, hiszen alapszabály, hogy a szükséges ismeretek és a megfelelő eszközök nélkül soha nem szabad nekiállni az otthoni javításnak. 

Egy ilyen apró eszközben annyira miniatürizált technológiát alkalmaznak a gyártók, hogy a szétszerelés közben gyakran óvatlanul is kárt tehetünk más elemekben, például a szalagkábelekben vagy egyes típusoknál akár még az alaplapban is. Nem ritka, hogy ezzel a teljes készüléket tönkre tesszük, vele együtt pedig az adatainktól egyaránt elbúcsúzhatunk. Mi itt a Xiaomi Szervizben elérhető árakon dolgozunk, a cserélt kijelzőkre pedig természetesen garanciát vállalunk, tehát azon túl, hogy készülékünket, illetve adatainkat mindvégig biztonságban tudhatjuk, utána még a telefon hosszútávú használhatósága is biztosított lesz. 

Miért válasszon minket?

Mint a fentiekből kiderült, nálunk a cserekijelzők is kizárólag jó minőségű AMOLED panelek, melyekre garanciát adunk, ezen felül hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően nagyon gyors munkavégzést tudunk kínálni ügyfeleink számára. A jelenleg elérhető és általunk javított Xiaomi modellek közel 100 százalékához mindig rendelkezünk jó minőségű cserealkatrésszel, ezáltal egy a délelőtti órákban behozott készülék sok esetben délutánra már elkészülve várja gazdáját. Kollégáink annyira értik a dolgukat, hogy a javítás sokszor csak néhány óráig tart – ezt minden esetben jelezzük –, így a tulajdonos egy rövid séta vagy a közeli Westendben elfogyasztott ebéd után már újra a kezében tarthatja újraélesztett készülékét.

Kicserélt kijelző

Google vélemény

Google értékelés

Nagylányom kijelzőjét (törés miatt) cserélték rövid időn belül 2 alkalommal. Gyorsak, precízek és véleményem szerint kiváló ár/érték arányban dolgoznak. Köszönöm a gyors segítséget, egy kamasz telefon nélkül kibírhatatlan:-)

Kijelző cserével fordultam hozzájuk, amit tökéletesen, és érezhetően nagy szakértelemmel egy napon belül meg is csináltak. Én megtaláltam a szervizem.

Kijelző cserére vittem be Xiaomi típusú készülékemet, nagyon hamar elkészült, jó minőségű alkatrészekkel és korrekt áron dolgoznak, udvarias a kiszolgálás

0
    0
    Kosarad
    Kosarad üresIrány a bolt