Roborock S50 szerviz árak

Roborock S50 szerviz

A Xiaomi egyik közkedvelt robotporszívójaként a Roborock S50 ideális választás akkor, ha szeretnénk egy jó teljesítményű, porszívózásra és felmosásra egyaránt alkalmas eszközt a mindennapos takarításhoz. A Roborock S50 beépített LDS érzékelőkkel rendelkezik, így nagy pontossággal tudja felmérni környezetét, Omni érzékelőjével nem okoznak neki gondot a korábban nem érzékelt akadályok sem, fejlett szoftverének hála pedig mindig igyekszik megtalálni a legoptimálisabb útvonalat a takarításhoz. 

Roborock S50 karbantartás árak

Tisztítás
Karbantartás
Felújítás

Roborock S50 hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

Roborock S50 lézer hiba

Ha a Roborock S50 robotporszívónak gondot okoz a lakás feltérképezése, a megfelelő útvonal megtalálása, láthatóan rendszertelenül és zavarodottan működik, holott korábban minden rendben volt vele, akkor alighanem a távolságmérő lézer hibásodhatott meg benne.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó lézer csere
Xiaomi robotporszívó motor csere

Roborock S50 motor hiba

A nagy teljesítményű porszívózás alapját a Roborock S50 robotporszívóban a vákuumos tornádórendszerre épülő ventilátor motor adja. Ha romlik a takarítási képesség, ha romlik a teljesítmény, látványosan kevesebb koszt gyűjt össze, rendszerint ezt az alkatrészt kell cserélni.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S50 akkumulátor hiba

A Roborock S50 egy 5200 mAh-s, tehát nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, mely egyetlen töltéssel akár Érdeklődj! üzemidőt is nyújt a robotporszívónak. Ha az eszköz már a közelébe sem ér ennek, túl gyakran kell töltenie, akkor mielőbbi akkumulátorcserére szorul.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó akkumulátor csere
Xiaomi robotporszívó főkefe motor csere

Roborock S50 főkefe motor hiba

A robot már nem birkózik meg a szőnyeg szálai között rejtőző szennyeződésekkel? Korábbi teljesítményéhez viszonyítva a hatékonysága is láthatóan gyengébb? Ezt a hibát legtöbb esetben az alsó főkefét meghajtó motor meghibásodása okozza. Ebben az esetben az alkatrész mihamarabbi cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S50 oldalkefe motor hiba

Az oldalkefe amilyen egyszerű alkatrész, olyan nagy szerepet játszik a Roborock S50 robotporszívó működésében, a tisztítás hatékonyságában. Ha elkopott, azaz cserére szorul, romlik az eszköz takarítási képessége, például nehezebben szedi ki a koszt a bútorok és falak mellől.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó oldalkefe motor csere
Xiaomi robotporszívó kerék csere

Roborock S50 kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi Roborock S50 hibakódok

Hibás működés esetén a Xiaomi Roborock robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

1. Hibakód

Kapcsold be a robotot, és figyeljd, hogy a lézer egység forog-e. Ha a lézer egység nem forog, finoman forgassd el kézzel, majd indítsa újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

4. Hibakód

Töröld meg a mélységérzékelőket, és győződj meg arról, hogy a robot nincs-e sötét felületen vagy szőnyegen. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

5. Hibakód

Győződj meg arról, hogy semmi sem akadályozza a fő kefét a szabad mozgásban, beleértve a két oldalsó kefét is, majd indítsd el a robotot és engedélyezd a szőnyeg üzemmódot. Nézd meg, hogy a probléma megoldódott-e. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

7. Hibakód

A kerekeket kézzel nyomd meg és forgasd meg annak ellenőrzésére, hogy nincsenek-e beragadva. Ha beragadtak, próbáld kiszabadítani őket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

9. Hibakód

Keresd meg a mágnest a szűrő oldalán. Ha nem találod a mágnest, akkor cseréld ki a szűrőt és próbáld újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

10. Hibakód

Tisztíts meg a szűrőt, szárítsd meg alaposan és helyezd vissza a robotporszívóba, majd próbálkozz újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

13. Hibakód

Töröld le a töltőérintkezőket mind a dokkollóállomáson, mind az eszköz alsó részén. Ellenőrizd, hogy nem korrodálódtak. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

18. Hibakód

Finoman ütögesd meg párszor a robot oldalát, hogy megpróbáld a törmeléket eltávolítani a ventilátorból. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Scroll to Top