Roborock S6 szerviz árak

Roborock S6 Pure szerviz

A Xiaomi Roborock S6 Pure az S6 robotporszívó továbbfejlesztett változata, mely nagyobb teljesítménnyel, több lehetőséggel és halkabb működéssel kecsegtet a felhasználók számára. 480ml-es portartállyal és 180ml-es víztartállyal rendelkezik, vagyis nedves feltörlésre is alkalmas, miközben akár a 300 négyzetméteres felület takarítása sem okoz neki problémát. Szívóhatását egy 2000 Pa teljesítményű motor biztosítja neki, a lézerszenzoroknak hála tökéletesen látja és térképezi fel környezetét okos akadályfelismerő képességének köszönhetően.

Roborock S6 Pure karbantartás árak

Tisztítás
Karbantartás
Felújítás

Roborock S6 Pure hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

Roborock S6 Pure lézer hiba

Ha a Roborock S6 Pure működése bizonytalanná és problémássá vált, láthatóan nem találja a helyét, nem úgy keresi a takarítási útvonalat, mint korábban, akkor alighanem a távolságmérő lézerszenzor hibásodott meg a robotporszívóban, mely tulajdonképpen az eszköz szemeként funkcionál.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó lézer csere
Xiaomi robotporszívó motor csere

Roborock S6 Pure motor hiba

A 2000 Pa szívóerőre képes ventilátor motor a Roborock S6 Pure robotporszívó egyik központi eleme, melynek meghibásodásakor csökken a takarítási képesség, mindemellett pedig az eszköz furcsa hangokat hallathat magából. Cseréjével visszanyerhető az eredeti takarítási teljesítmény.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S6 Pure akkumulátor hiba

A nagy teljesítmény mellett a Roborock S6 Pure egyetlen töltéssel akár 150 percig is képes takarítani egyhuzamban. Ha ez a tulajdonsága jelentős mértékben lecsökkent, netán az eszköz nem tölt, vagy gyakran kell a dokkolóra járnia, akkor alighanem csak az akkumulátor csere jelenthet megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó akkumulátor csere
Xiaomi robotporszívó főkefe motor csere

Roborock S6 Pure főkefe motor hiba

A robot már nem birkózik meg a szőnyeg szálai között rejtőző szennyeződésekkel? Korábbi teljesítményéhez viszonyítva a hatékonysága is láthatóan gyengébb? Ezt a hibát legtöbb esetben az alsó főkefét meghajtó motor meghibásodása okozza. Ebben az esetben az alkatrész mihamarabbi cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S6 Pure oldalkefe motor hiba

A robotporszívó oldalkeféinek helyes működése elengedhetetlen a hatékony tisztításhoz. Ha a motor nem képes őket megfelelő intenzitással forgatni, akkor a robot tisztítási teljesítménye is alul fog teljesíteni. Oldalkefék nélkül a szobák sarkaiból sem lesz képes összegyűjteni a makacs szennyeződéseket.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó oldalkefe motor csere
Xiaomi robotporszívó kerék csere

Roborock S6 Pure kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi Roborock S6 Pure hibakódok

Hibás működés esetén a Xiaomi Roborock robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

1. Hibakód

Kapcsold be a robotot, és figyeljd, hogy a lézer egység forog-e. Ha a lézer egység nem forog, finoman forgassd el kézzel, majd indítsa újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

4. Hibakód

Töröld meg a mélységérzékelőket, és győződj meg arról, hogy a robot nincs-e sötét felületen vagy szőnyegen. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

5. Hibakód

Győződj meg arról, hogy semmi sem akadályozza a fő kefét a szabad mozgásban, beleértve a két oldalsó kefét is, majd indítsd el a robotot és engedélyezd a szőnyeg üzemmódot. Nézd meg, hogy a probléma megoldódott-e. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

7. Hibakód

A kerekeket kézzel nyomd meg és forgasd meg annak ellenőrzésére, hogy nincsenek-e beragadva. Ha beragadtak, próbáld kiszabadítani őket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

9. Hibakód

Keresd meg a mágnest a szűrő oldalán. Ha nem találod a mágnest, akkor cseréld ki a szűrőt és próbáld újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

10. Hibakód

Tisztíts meg a szűrőt, szárítsd meg alaposan és helyezd vissza a robotporszívóba, majd próbálkozz újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

13. Hibakód

Töröld le a töltőérintkezőket mind a dokkollóállomáson, mind az eszköz alsó részén. Ellenőrizd, hogy nem korrodálódtak. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

18. Hibakód

Finoman ütögesd meg párszor a robot oldalát, hogy megpróbáld a törmeléket eltávolítani a ventilátorból. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Scroll to Top