Roborock S6 szerviz árak

Roborock S6 Pure szerviz

A Xiaomi Roborock S6 Pure az S6 robotporszívó továbbfejlesztett változata, mely nagyobb teljesítménnyel, több lehetőséggel és halkabb működéssel kecsegtet a felhasználók számára. 480ml-es portartállyal és 180ml-es víztartállyal rendelkezik, vagyis nedves feltörlésre is alkalmas, miközben akár a 300 négyzetméteres felület takarítása sem okoz neki problémát. Szívóhatását egy 2000 Pa teljesítményű motor biztosítja neki, a lézerszenzoroknak hála tökéletesen látja és térképezi fel környezetét okos akadályfelismerő képességének köszönhetően.

Roborock S6 Pure karbantartás árak

9 900 Ft
Tisztítás
19 900 Ft
Karbantartás
39.900 Ft
Felújítás

Roborock S6 Pure hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

Roborock S6 Pure lézer hiba

Ha a Roborock S6 Pure működése bizonytalanná és problémássá vált, láthatóan nem találja a helyét, nem úgy keresi a takarítási útvonalat, mint korábban, akkor alighanem a távolságmérő lézerszenzor hibásodott meg a robotporszívóban, mely tulajdonképpen az eszköz szemeként funkcionál.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó lézer csere
Xiaomi robotporszívó motor csere

Roborock S6 Pure motor hiba

A 2000 Pa szívóerőre képes ventilátor motor a Roborock S6 Pure robotporszívó egyik központi eleme, melynek meghibásodásakor csökken a takarítási képesség, mindemellett pedig az eszköz furcsa hangokat hallathat magából. Cseréjével visszanyerhető az eredeti takarítási teljesítmény.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S6 Pure akkumulátor hiba

A nagy teljesítmény mellett a Roborock S6 Pure egyetlen töltéssel akár 150 percig is képes takarítani egyhuzamban. Ha ez a tulajdonsága jelentős mértékben lecsökkent, netán az eszköz nem tölt, vagy gyakran kell a dokkolóra járnia, akkor alighanem csak az akkumulátor csere jelenthet megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó akkumulátor csere
Xiaomi robotporszívó főkefe motor csere

Roborock S6 Pure főkefe motor hiba

A robot már nem birkózik meg a szőnyeg szálai között rejtőző szennyeződésekkel? Korábbi teljesítményéhez viszonyítva a hatékonysága is láthatóan gyengébb? Ezt a hibát legtöbb esetben az alsó főkefét meghajtó motor meghibásodása okozza. Ebben az esetben az alkatrész mihamarabbi cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S6 Pure oldalkefe motor hiba

A robotporszívó oldalkeféinek helyes működése elengedhetetlen a hatékony tisztításhoz. Ha a motor nem képes őket megfelelő intenzitással forgatni, akkor a robot tisztítási teljesítménye is alul fog teljesíteni. Oldalkefék nélkül a szobák sarkaiból sem lesz képes összegyűjteni a makacs szennyeződéseket.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó oldalkefe motor csere
Xiaomi robotporszívó kerék csere

Roborock S6 Pure kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi Roborock S6 Pure hibakódok

Hibás működés esetén a Xiaomi Roborock robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

1. Hibakód

Kapcsold be a robotot, és figyeljd, hogy a lézer egység forog-e. Ha a lézer egység nem forog, finoman forgassd el kézzel, majd indítsa újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

4. Hibakód

Töröld meg a mélységérzékelőket, és győződj meg arról, hogy a robot nincs-e sötét felületen vagy szőnyegen. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

5. Hibakód

Győződj meg arról, hogy semmi sem akadályozza a fő kefét a szabad mozgásban, beleértve a két oldalsó kefét is, majd indítsd el a robotot és engedélyezd a szőnyeg üzemmódot. Nézd meg, hogy a probléma megoldódott-e. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

7. Hibakód

A kerekeket kézzel nyomd meg és forgasd meg annak ellenőrzésére, hogy nincsenek-e beragadva. Ha beragadtak, próbáld kiszabadítani őket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

9. Hibakód

Keresd meg a mágnest a szűrő oldalán. Ha nem találod a mágnest, akkor cseréld ki a szűrőt és próbáld újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

10. Hibakód

Tisztíts meg a szűrőt, szárítsd meg alaposan és helyezd vissza a robotporszívóba, majd próbálkozz újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

13. Hibakód

Töröld le a töltőérintkezőket mind a dokkollóállomáson, mind az eszköz alsó részén. Ellenőrizd, hogy nem korrodálódtak. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

18. Hibakód

Finoman ütögesd meg párszor a robot oldalát, hogy megpróbáld a törmeléket eltávolítani a ventilátorból. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Scroll to Top