Xiaomi garancián túli szerviz

Válaszd ki a javítani kívánt Xiaomi eszközt

Áraink a beszerelési költséget is tartalmazzák. A legtöbb Xiaomi alkatrészt készleten tartjuk, így a javításokat általában pár óra alatt elvégezzük. Ha eszközödet nem találod listánkon, akkor se csüggedj, érdeklődj bátran elérhetőségeinken és kollégáink garantáltan segítenek megtalálni a legjobb megoldást számodra. Kérjük szervizelés előtt amennyiben lehetséges a fontos adataidról készíts mentést! Az átvett termék memóriájában, valamint a termékkel átvett adathordozókon lévő adatokért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni. 

Ügyfeleink véleménye rólunk

Csak ajánlani tudom, korrekt hozzáállás és korrekt munka! A telefonom javítása során megállapították, hogy egyszerűbben is javítható, mint amit valószínűsítettem. Az ígért időre kész volt, kipróbálás után adták át, és mindezt kedvező áron.

Jánosi Ferenc

Gyorsan, precízen, szakszerűen cserélték ki a telefonom kijelzőjét. Mellesleg,nem horror áron. Sok ilyen szerviz kellene.Kedvesek és figyelmesek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Dömök Zsolt

Kiváló Xiaomi szerviz, igényes üzlet, hozzáértő szakemberekkel! Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal, külön 5* jár, hogy nem kellett napokat várnom a javításra!!!

 

 

B. Attila

Üzenet

Címünk

1136 Budapest,
Hegedűs Gyula utca 15. 

Nyitvatartás

H-P: 9h – 18h
Sz-V: Zárva

Telefonszámunk

0
    0
    Kosarad
    Kosarad üresIrány a bolt