Roborock S55 Max szerviz árak

Roborock S5 Max szerviz

A Roborock S5 Max a Xiaomi egyik legjobb tulajdonságokkal és képességekkel ellátott robotporszívója, mely elragadó hatékonysággal, teljesítménnyel és nagy kapacitással tisztítja a lakást. Mindehhez 2000 Pa szívóteljesítményű motort társított a gyártó, de a beépített víztartálynak hála a felmosás funkció sem hiányzik belőle. Egyetlen töltéssel akár 200 négyzetméternyi felület takarítása sem okoz neki problémát, az 5200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően pedig több mint két órán keresztül képes megszakítás nélkül takarítani.

Roborock S5 Max karbantartás árak

9 900 Ft
Tisztítás
19 900 Ft
Karbantartás
39.900 Ft
Felújítás

Roborock S5 Max hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

Roborock S5 Max lézer hiba

A tájékozódáshoz és feltérképezéshez szükséges távolságmérő lézer a Roborock S5 Max robotporszívó szemeként definiálható. Meghibásodása esetén az addig tapasztalt kiegyensúlyozott működés megszűnik, az útkeresés problémássá válik, a takarítási teljesítmény romlik.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó lézer csere
Xiaomi robotporszívó motor csere

Roborock S5 Max motor hiba

A nagy szívóteljesítményt a ventilátor motor biztosítja a Roborock S5 Max számára. Ha tönkremegy vagy meghibásodik, akkor azzal jelentős mértékben csökken a robotporszívó hatékonysága, vagyis a makulátlan takarításhoz elengedhetetlen lesz az alkatrész cseréje.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S5 Max akkumulátor hiba

A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a Roborock S5 Max több mint 2 óráig képes megszakítás nélkül takarítani. Ha ez az érték lényegesen lecsökken, az eszköznek gyakran kell visszatérnie dokkolójára, akkor alighanem az akkumulátor cseréjére van szükség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó akkumulátor csere
Xiaomi robotporszívó főkefe motor csere

Roborock S5 Max főkefe motor hiba

A robot már nem birkózik meg a szőnyeg szálai között rejtőző szennyeződésekkel? Korábbi teljesítményéhez viszonyítva a hatékonysága is láthatóan gyengébb? Ezt a hibát legtöbb esetben az alsó főkefét meghajtó motor meghibásodása okozza. Ebben az esetben az alkatrész mihamarabbi cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S5 Max oldalkefe motor hiba

A robotporszívó oldalkeféinek helyes működése elengedhetetlen a hatékony tisztításhoz. Ha a motor nem képes őket megfelelő intenzitással forgatni, akkor a robot tisztítási teljesítménye is alul fog teljesíteni. Oldalkefék nélkül a szobák sarkaiból sem lesz képes összegyűjteni a makacs szennyeződéseket.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó oldalkefe motor csere
Xiaomi robotporszívó kerék csere

Roborock S5 Max kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi Roborock S5 Max hibakódok

Hibás működés esetén a Xiaomi Roborock robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

1. Hibakód

Kapcsold be a robotot, és figyeljd, hogy a lézer egység forog-e. Ha a lézer egység nem forog, finoman forgassd el kézzel, majd indítsa újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

4. Hibakód

Töröld meg a mélységérzékelőket, és győződj meg arról, hogy a robot nincs-e sötét felületen vagy szőnyegen. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

5. Hibakód

Győződj meg arról, hogy semmi sem akadályozza a fő kefét a szabad mozgásban, beleértve a két oldalsó kefét is, majd indítsd el a robotot és engedélyezd a szőnyeg üzemmódot. Nézd meg, hogy a probléma megoldódott-e. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

7. Hibakód

A kerekeket kézzel nyomd meg és forgasd meg annak ellenőrzésére, hogy nincsenek-e beragadva. Ha beragadtak, próbáld kiszabadítani őket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

9. Hibakód

Keresd meg a mágnest a szűrő oldalán. Ha nem találod a mágnest, akkor cseréld ki a szűrőt és próbáld újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

10. Hibakód

Tisztíts meg a szűrőt, szárítsd meg alaposan és helyezd vissza a robotporszívóba, majd próbálkozz újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

13. Hibakód

Töröld le a töltőérintkezőket mind a dokkollóállomáson, mind az eszköz alsó részén. Ellenőrizd, hogy nem korrodálódtak. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

18. Hibakód

Finoman ütögesd meg párszor a robot oldalát, hogy megpróbáld a törmeléket eltávolítani a ventilátorból. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Scroll to Top