Roborock S55 Max szerviz árak

Roborock S5 Max szerviz

A Roborock S5 Max a Xiaomi egyik legjobb tulajdonságokkal és képességekkel ellátott robotporszívója, mely elragadó hatékonysággal, teljesítménnyel és nagy kapacitással tisztítja a lakást. Mindehhez 2000 Pa szívóteljesítményű motort társított a gyártó, de a beépített víztartálynak hála a felmosás funkció sem hiányzik belőle. Egyetlen töltéssel akár 200 négyzetméternyi felület takarítása sem okoz neki problémát, az 5200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően pedig több mint két órán keresztül képes megszakítás nélkül takarítani.

Roborock S5 Max karbantartás árak

Tisztítás
Karbantartás
Felújítás

Roborock S5 Max hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

Roborock S5 Max lézer hiba

A tájékozódáshoz és feltérképezéshez szükséges távolságmérő lézer a Roborock S5 Max robotporszívó szemeként definiálható. Meghibásodása esetén az addig tapasztalt kiegyensúlyozott működés megszűnik, az útkeresés problémássá válik, a takarítási teljesítmény romlik.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó lézer csere
Xiaomi robotporszívó motor csere

Roborock S5 Max motor hiba

A nagy szívóteljesítményt a ventilátor motor biztosítja a Roborock S5 Max számára. Ha tönkremegy vagy meghibásodik, akkor azzal jelentős mértékben csökken a robotporszívó hatékonysága, vagyis a makulátlan takarításhoz elengedhetetlen lesz az alkatrész cseréje.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S5 Max akkumulátor hiba

A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a Roborock S5 Max több mint 2 óráig képes megszakítás nélkül takarítani. Ha ez az érték lényegesen lecsökken, az eszköznek gyakran kell visszatérnie dokkolójára, akkor alighanem az akkumulátor cseréjére van szükség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó akkumulátor csere
Xiaomi robotporszívó főkefe motor csere

Roborock S5 Max főkefe motor hiba

A robot már nem birkózik meg a szőnyeg szálai között rejtőző szennyeződésekkel? Korábbi teljesítményéhez viszonyítva a hatékonysága is láthatóan gyengébb? Ezt a hibát legtöbb esetben az alsó főkefét meghajtó motor meghibásodása okozza. Ebben az esetben az alkatrész mihamarabbi cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Roborock S5 Max oldalkefe motor hiba

A robotporszívó oldalkeféinek helyes működése elengedhetetlen a hatékony tisztításhoz. Ha a motor nem képes őket megfelelő intenzitással forgatni, akkor a robot tisztítási teljesítménye is alul fog teljesíteni. Oldalkefék nélkül a szobák sarkaiból sem lesz képes összegyűjteni a makacs szennyeződéseket.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi robotporszívó oldalkefe motor csere
Xiaomi robotporszívó kerék csere

Roborock S5 Max kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

Xiaomi Roborock S5 Max hibakódok

Hibás működés esetén a Xiaomi Roborock robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

1. Hibakód

Kapcsold be a robotot, és figyeljd, hogy a lézer egység forog-e. Ha a lézer egység nem forog, finoman forgassd el kézzel, majd indítsa újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

4. Hibakód

Töröld meg a mélységérzékelőket, és győződj meg arról, hogy a robot nincs-e sötét felületen vagy szőnyegen. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

5. Hibakód

Győződj meg arról, hogy semmi sem akadályozza a fő kefét a szabad mozgásban, beleértve a két oldalsó kefét is, majd indítsd el a robotot és engedélyezd a szőnyeg üzemmódot. Nézd meg, hogy a probléma megoldódott-e. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

7. Hibakód

A kerekeket kézzel nyomd meg és forgasd meg annak ellenőrzésére, hogy nincsenek-e beragadva. Ha beragadtak, próbáld kiszabadítani őket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

9. Hibakód

Keresd meg a mágnest a szűrő oldalán. Ha nem találod a mágnest, akkor cseréld ki a szűrőt és próbáld újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

10. Hibakód

Tisztíts meg a szűrőt, szárítsd meg alaposan és helyezd vissza a robotporszívóba, majd próbálkozz újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

13. Hibakód

Töröld le a töltőérintkezőket mind a dokkollóállomáson, mind az eszköz alsó részén. Ellenőrizd, hogy nem korrodálódtak. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

18. Hibakód

Finoman ütögesd meg párszor a robot oldalát, hogy megpróbáld a törmeléket eltávolítani a ventilátorból. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Scroll to Top