XIAOMI AKKUMULÁTOR CSERE

Gyorsan merül Xiaomi telefonod akkumulátora? Bízd hozzáértő, profi csapatra! Hozd el hozzánk, mi pár óra alatt kicseréljük!

Xiaomi kijelző csere

Ezért ne halogassuk az akkumulátor cseréjét

Minden okostelefon, így a Xiaomi termékek esetében egyaránt jellemző, hogy körültekintő használat mellett is legfeljebb két éven belül csökkenésnek indul akkumulátoruk teljesítménye, amit többségében az üzemidőn vehetünk észre elsőként.

Nagyon lényeges, hogy amennyiben már sokkal gyakrabban kell töltőre tenni a készüléket, mint újkorában, mindemellett pedig a probléma a hardveres teljesítményt is negatívan befolyásolja, akkor mielőbb ütemezzük be az akkumulátor cseréjét, mert rengeteg kellemetlenségtől kímélhetjük meg vele magunkat, ha az utolsó pillanatig halogatjuk a javítást.

A többéves akkumulátorok ugyanis jellemzően már megbízhatatlanok, teljesítményük csökkenése pedig olyan hibajelenségekhez vezethet, melyek akár más hardverek meghibásodását eredményezhetik, így végső soron akár még a személyes adatainkat is veszélybe sodorhatjuk a késlekedéssel.

Fontos kiemelni továbbá, hogy amíg nem történik teljes meghibásodás, addig mi szabhatjuk meg, mikor vigyük szervizbe a készüléket, ellenkező esetben viszont nem lesz választásunk, és minden teendőnket felülírva kell felkeresnünk egy javítóműhelyt, hogy mielőbb használatba tudjuk venni készülékünket.

Xiaomi akkumulátor csere időben

A csere akkumulátor minősége

Az akkumulátorok kifejezetten érzékeny elemnek tekinthetők minden okostelefonban, éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy kizárólag gyári minőségű cserealkatrésszel dolgozzunk, melyre természetesen garanciát is vállalunk. Ezzel biztosítjuk, hogy az új akkumulátor egyrészt kellően biztonságos lesz, másrészt pedig visszaadja a telefon számára a korábban megszokott teljesítményt.

Gyári Xiaomi akkumulátor

Az akkumulátor csere folyamata

Jellemzően típusfüggő, hogy miként zajlik egy Xiaomi okostelefon akkumulátorának cseréje. Vannak olyan modellek, melyeknél több alkatrészt is ki kell szerelni a tönkrement elem kiemeléséhez, de léteznek készülékek, melyeknél elegendő kiemelni a hátlapot, és a problémás elem rögtön hozzáférhetővé válik.

A Xiaomi Szerviz munkatársai mindehhez ráadásul nemcsak a megfelelő szakmai tudás birtokában vannak, de rendelkeznek a folyamathoz elengedhetetlen szerszámokkal és egyéb olyan alapanyagokkal, melyek biztosítják, hogy a cserealkatrész is ugyanolyan hatékonyan és stabilan láthassa el a feladatát, mint az eredeti alkatrész.

Xiaomi kijelző csere folyamata

Az otthoni javítás veszélyei

Mivel az akkumulátor biztosítja a telefon energiaellátását, elegendő lehet egyetlen rossz mozdulat, egyetlen rossz döntés ahhoz, hogy teljes egészében tönkre tegyük okostelefonunkat, méghozzá személyes adatainkkal együtt. Ez az egyik legnyomósabb oka annak, hogy miért ne álljunk neki házilagosan a javítási munkálatoknak!

Különösen ennél az alkatrésznél ugyanis a megfelelő alapismeretek mellett rengeteg speciális szerszám és egyéb speciális hozzávaló szükséges a szakszerű, tartós, nem mellesleg pedig biztonságos munkához. Ezt jellemzően csak egy hozzánk hasonló piacvezető szerviz képes biztosítani az ügyfeleknek, méghozzá garanciális munkavégzés, gyorsaság és elérhető árak társaságában.

Miért válasszon minket?

A gyári minőségű alkatrészek és a garanciavállalás mellett határozottan mellettünk szól a gyorsaság, hiszen a legtöbb forgalomban lévő Xiaomi modellhez saját raktérkészletről tudunk csereakkumulátort biztosítani, amit ideális esetben akár még aznap be is tudunk szerelni.

Egy a délelőtti órákban behozott készüléket például nem kizárt, hogy még aznap délutánra megjavítunk, mert a legtöbbször ez a folyamat – bár típus- és hibafüggő is – alig tart tovább 1-2 óránál. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a ránk bízott készülékek egy kis vásárlás, egy kisebb séta, esetleg a közeli Westendben elfogyasztható kávé vagy ebéd mellett akár meg is várhatók.

Kicserélt akkumulátor

Google vélemény

Google értékelés

Ha lehetne, 10 csillagot adnék. A Redmi Note 5A készülékem aksiját 1 órán belül kicserélték. Nagy örömömben az üzlettől 30 m-re eldobtam a telefont, természetesen betört a kijelző. Rögtön visszavittem, ahol két órán belül rendkívül korrekt áron szinte egy új készüléket kaptam kézhez.

Nincs náluk profibb és megbízhatóbb csapat. Gyönyörű üzlet, gyors és precíz kiszolgálás és szerviz szolgáltatás! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Csak ajánlani tudom, korrekt hozzáállás és korrekt munka! A telefonom javítása során megállapították, hogy egyszerűbben is javítható, mint amit valószínűsítettem. Az ígért időre kész volt, kipróbálás után adták át, és mindezt kedvező áron.

0
    0
    Kosarad
    Kosarad üresIrány a bolt