Xiaomi akkumulátor csere

Bízd tapasztalt szakemberekre Xiaomi okostelefonod akkumulátor cseréjét! Keress minket bizalommal személyesen vagy válaszd a javításhoz szervizfutár szolgáltatásunkat!

Xiaomi akkumulátor csere banner kép

Miért válaszd Xiaomi szervizünket?

Szervizünk kifejezetten Xiaomi okostelefonok javítására specializálódott, egy akkumulátor csere tehát nálunk minden esetben rutinműveletnek minősül.

Gyári minőségű alkatrész

A tönkrement vagy csökkent teljesítményű akkumulátorokat kizárólag gyári minőségű alkatrészre cseréljük.

Javítás néhány órán belül

Válassz minket, ha gyors javításra vágysz, egy akkumulátor cseréje ugyanis gyakran néhány óra alatt elkészülhet.

Garancia a javításra

Az általunk cserélt Xiaomi akkumulátorokra minden esetben 3 hónap garanciát vállalunk.

Milyen Xiaomi akkumulátorokkal dolgozunk?

Kizárólag modern és típusspecifikus szerszámokkal dolgozunk a legjobb minőség érdekében. Nagy gondot fordítunk arra, hogy probléma esetén mindig a legjobb minőségű cserealkatrészeket használjuk a javításhoz, ami egy akkumulátor esetén különösen fontos tényező.

Munkatársaink óriási gyakorlati és elméleti tudással rendelkeznek valamennyi Xiaomi okostelefon kapcsán. Garantáljuk a gyárival megegyező minőségű és teljesítményű Xiaomi akkumulátorok beszerelését, hogy telefonodat újra régi fényében, az eredeti üzemidő mellett tud használni.

Milyen Xiaomi akkumulátorokkal dolgozunk?

Xiaomi akkumulátor csere akciók

Xiaomi telefon szerviz

Xiaomi Mi 11

Akkumulátor csere ára

15 440 Ft
13 900 Ft

Xiaomi Mi 9 szerviz árak

Xiaomi Mi 9

Akkumulátor csere ára

13 222 Ft
11 900 Ft

Redmi Note 9 Pro szerviz árak

Redmi Note 9 Pro

Akkumulátor csere ára

13 222 Ft
11 900 Ft

Redmi 8 szerviz árak

Redmi 8

Akkumulátor csere ára

9 888 Ft
8 900 Ft

Hogy zajlik egy Xiaomi akkumulátor cseréje?

A Xiaomi akkumulátor cseréje során rengeteg modellspecifikus folyamatról lehet szó, hiszen vannak készülékek, melyeket alig kell megbontani ahhoz, hogy az alkatrész cserélhető legyen, de vannak olyan típusok, melyeket kis túlzással darabokra kell szedni a művelethez. A Xiaomi Szerviz munkatársai több éves tapasztalattal és gyakorlati tudással rendelkeznek ahhoz, hogy mára kijelenthessük: egy akkumulátor cseréje nálunk rutinműveletnek minősül.

Ezért ne cseréld ki saját magad az akkumulátort!

Köztudott, hogy az akkumulátor minden okostelefonban központi szerepet tölt be, hiszen innen kapják az alkatrészek a működésükhöz szükséges elektromosságot. Emiatt egy Xiaomi akkumulátor csere is tartogathat váratlan meglepetéseket, ha korábban még csak videókon láttunk ilyesmit, hiszen elég lehet egy rossz mozdulat ahhoz, hogy tűz keletkezzen, esetleg az egész telefonunk tönkremenjen.

Miért bízd igazi szakértőkre a javítást?

Az akkumulátor cseréhez  nem elegendő a szaktudás és a gyakorlat, speciális szerszámokra és jó minőségű alkatrészre is szükség van a makulátlan munkavégzéshez, ellenkező esetben a beavatkozásnak nem várt következményei lehetnek. A Xiaomi Szervizben gyári minőségű, ellenőrzött és bevizsgált akkumulátorokkal dolgozunk, elérhető áraink mellett pedig minden munkánkra 6 hónap garanciát biztosítunk.

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Zsolt Baranyai
Zsolt Baranyai
2023-01-30
Gyors, szakértő segitség, a telefonom szovtver problémájára. Mégegyszer köszönöm.
Tamás Mogyorósi
Tamás Mogyorósi
2023-01-22
Korrekt, hozzáértó csapat!
Tamás Sára
Tamás Sára
2023-01-19
Profi - perfekt csak ajánlani tudom ! Kedvesek . Azonnali szervíz szolgáltatást kaptam . Szoftverfrissítés megvárható volt . Köszönöm szépen a magyar nyelvet is a robotporszívónknak !
József Attila Megyeri
József Attila Megyeri
2023-01-19
🙂🎁

Miért ne halogasd az akkumulátor cserét?

Mint fentebb is említettük már, az akkumulátornak nagyon fontos szerepe van egy okostelefon áramellátásában, így a meghibásodás sok esetben az egész hardvert veszélyeztetheti. Érdemes tehát már az első tünetek vagy az első gyanú esetén bevizsgáltatni a készüléket, hiszen egy Xiaomi akkumulátor csere jellemzően olcsóbb lesz, mintha a halogatás miatt meghibásodott többi hardvert is orvosolni kellene.

Könnyen előfordulhat, hogy nagyobb probléma esetén teljes adatvesztés léphet fel, sőt komplett telefoncserére lehet szükségünk, miközben nem elhanyagolható szempont az sem, hogy kezdődő probléma esetén még mi szabályozhatjuk, hogy mikor adjuk szervizbe a készüléket. Ellenkező esetben nem kizárt, hogy az akkumulátor éppen akkor mondja fel a szolgálatot, amikor a legnagyobb szükségünk lenne a telefonunkra.

Scroll to Top