Xiaomi Roborock S6 MaxV Robotporszívó

A Roborock S6 Max V a Xiaomi egyik prémium kategóriás robotporszívója, melynek legnagyobb különlegességét a rendkívül fejlett navigációs rendszer adja, ami a hagyományos szenzorok mellett ikerkamerákra épül, így az eszköz gyakorlatilag látja a saját környezetét.

184 900Ft

SKU: 6970995781359 Kategória: Címke:

Roborock S6 MaxV

Hogy a Xiaomi Roborock S6 MaxV mindig a legtöbbet tudja kihozni képességeiből, a gyártó rendkívül erőteljes hardveres és szoftveres hátteret biztosított számára.

A robotporszívó, mely valóban lát

Igazán különleges a Xiaomi Roborock S6 MaxV kapcsán, hogy az eszköz a LIDAR szenzoros megoldás mellett két kamerával rendelkezik, mely pontosan úgy működik, mint az emberi szem. Segítségükkel alaposan feltérképezi környezetét, majd a beépített mesterséges intelligencia jelentős támogatást nyújt neki abban, hogy felismerje az akadályokat, a tárgyak elhelyezkedését, méretét, miközben pontos útvonalat tervez a munkához.

A robotporszívó, mely valóban lát
Mesterséges intellinencia

Mesterséges intelligencia

A robot szempillantás alatt képes dönteni, ha akadály gördül az útjába vagy váratlan esemény következik be. Mivel a neurális hálózat magától fejlődik, ráadásként minden takarítás után egyre ügyesebb is lesz.

Tárgy felismerés

Tárgy felismerés

Több tízezer valós képet készít, így képes felismerni és elkerülni azokat az otthoni tárgyakat, amelyekben más robotporszívók elakadnának. Például az útban hagyott cipőket , kábeleket és egyéb tárgyakat.

Irányítsd a takarítást bárhonnan

A robotporszívó segítségével azon túl, hogy mindig makulátlan tisztaság uralkodhat otthonunkban, ráadásul még rengeteg extra lehetőség is vár majd ránk. Akár olyan aprólékos beállításokat is végrehajthatunk, minthogy melyik szobában és mikor takarítson, milyen sorrendben, de a kameráknak köszönhetően akár még a munkahelyünkről is körbenézhetünk otthonunkban, sőt távoli utasításokat egyaránt adhatunk a robotnak.

Irányítsd a takarítást bárhonnan

TÜV Rheinland tanúsítvány

Noha a robotporszívóban beépített kamerák kaptak helyet, az adatbiztonság szavatolt, semmilyen képet, videót vagy adatot nem másol, nem tárol és nem továbbít a felhőbe, erről pedig TÜV Rheinland tanúsítványa is van.

Erőteljes szoftveres háttér

Mint azt a Roborock robotporszívóktól megszokhattuk, az S6 MaxV esetében is elképesztően erőteljes szoftveres háttér dolgozik mind magában az eszközben, mind a csatlakoztatható társalkalmazásban.

Erőteljes szoftveres háttér
Fejlett applikáció

Fejlett applikáció

Segítségével lehetőségünk nyílik külön parancsokat adni a porszívónak, időzíteni a takarítást, kijelölni számára olyan zónákat, ahol egyáltalán nem takaríthat.

Kiváló minőségű takarítás

Kiváló minőségű takarítás

Az S6-hoz viszonyítva 25 százalékkal erősebb, miközben maximum 240 négyzetméter terület megtisztítására alkalmas egyetlen töltéssel, ami nagyjából 180 perc működésre elegendő.

Kimagasló szívóerő

Az erős belső hardver mellett ráadásul a Roborock S6 MaxV a takarítási teljesítmény terén sem elhanyagolható. Speciális kialakítású forgókeféje és oldalkeféje rendkívül hatékonyan működik, a 2500Pa szívóerőnek köszönhetően pedig a hagyományos porszívók tulajdonságaival vetekszik.

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Feszültség Teljesítmény
Xiaomi
Roborock S6 MaxV
Robotporszívó
35.3 x 35 x 9.65 cm
3,7 kg
2500 Pa
14.4V
58W
Jellemzők Akkumulátor WIFI Töltő Bemenet Kimenet Szín Frekvencia
Szívás, söprés, felmosás
14.4V / 5200mAh
2.4GHZ Wi-Fi
66W
100 — 240V ~
20V 1.8A
Fekete
50 / 60Hz
Scroll to Top