Xiaomi Roborock S7 Robotporszívó (Fekete)

A Roborock S7 a Xiaomi újgenerációs robotporszívója, mely 2021-ben egy egészen új szintet képvisel a termékkategórián belül. Soha nem látott minőségű takarítást nyújt mind a porszívás, mind a nedves feltörlés tekintetében, mindez kimagasló szoftveres háttér társaságában. Ismerd meg a robotporszívózás legújabb generációját a Xiaomi Roborcok S7-tel!

184 900Ft

SKU: 6970995782592 Kategória: Címke:

Roborock S7

A Roborock S7 a Xiaomi jelenlegi csúcskategóriás robotporszívója, mely rengeteg új hardveres és szoftveres technológiai újdonsággal kínál előremutató megoldásokat, miközben mind a porszívózás, mind a nedves feltörlés tekintetében óriási előrelépésre számíthatunk tőle a korábbi típusokhoz viszonyítva.

Újragondolt főkefe, szónikus felmosás

A felmosás mellett természetesen a klasszikus porszívás tekintetében is nagyot lépett előre a Xiaomi Roborock S7 robotporszívó. Ennek az egyik oka az újragondolt főkefe, amit úszó kefeként jellemzett a gyártó, nem véletlenül, hiszen a forgás mellett most már több szögben is képes elmozdulni a tengelye mentén. Ennek köszönhetően jobban tud alkalmazkodni a szőnyeghez, az egyes felületekhez és akadályokhoz, azaz növelhető vele otthonunk tisztasága.

Újragondolt főkefe, szónikus felmosás
Továbbfejleszett oldalfefék

Továbbfejleszett oldalfefék

Mindezen felül a kefék már nem sörtés kialakítást kaptak, hanem puha szilikon lamellákat, melyek a hatékonyság mellett tartósabbak, sőt tisztításuk is sokkal egyszerűbb. 

Szónikus felmosás

Szónikus felmosás

VibraRise technológia, aminek a lényege, hogy a speciális, felemelhető mop folyamatosan vibrál, percenként háromezer lüktetés rendkívül kíméletes, de mégis alapos tisztító hatást nyújt.

Kimagasló szívóerő

HyperForce technológia jóvoltából kimagasló, 2500Pa teljesítményű szívóerővel, mely már a nagytakarítások szintjét és minőségét képviseli a gyakorlatban, ha a legmagasabb fokozatot választjuk.

Rendkívül átfogó szoftveres háttér

A készülék navigációját a kimagaslóan pontos, korábbi modelleknél már remekelt LIDAR szenzorokkal oldotta meg a Xiaomi, amihez ráadásul nagyon átfogó és hasznos szoftveres hátteret álmodtak meg.

Rendkívül átfogó szoftveres háttér
Fejlett applikáció

Fejlett applikáció

A Roborock vagy Mi Home applikációban rengeteg különféle beállítási lehetőség vár ránk, szabadon állíthatjuk a szívóerőt, a felmosáshoz használt vízmennyiséget, szoftveresen húzhatunk no go zónákat és virtuális falakat, sőt a porszívó által generált térképen jelölhetjük a szőnyegeket és a no mop zónákat is.

Sokrétű beállítás

Sokrétű beállítás

Ezen felül itt sem maradt ki a sorból az időzíthető takarítás, de a porszívózáshoz és a nedves feltörléshez egyaránt egy sor extra megoldás választható majd. Beállíthatjuk például a tisztítás intenzitását, a szívóerőt, a rezgés erősségét, a vízadagolás mértékét, miközben a robotporszívót hangirányítással is üzemeltethetjük.

Nagy kapacitású akkumulátor és óriási víztartály

Az 5200 mAh-s akkumulátor ráadásul akár 300 négyzetméteres lakások kitakarítására is alkalmas, illetve 3 órányi folyamatos működésre, mialatt garantáltan megtölti kosszal és szennyeződésekkel a 470 ml-es portartályát.

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Feszültség Teljesítmény
Xiaomi
Roborock S7
Robotporszívó
35 x 35 x 9.65 cm
4,5 kg
2500 Pa
14.4V
58W
Jellemzők Akkumulátor WIFI Töltő Bemenet Kimenet Szín Frekvencia
Szívás, söprés, felmosás
14.4V / 5200mAh
2.4GHZ Wi-Fi
42W
100 — 240V ~
20V 1.8A
Fekete
50 / 60Hz
Scroll to Top