Xiaomi Roidmi Eve Plus Robotporszívó

A Xiaomi Roidmi Eve Plus egy elérhető árkategóriát képviselő, mégis rendkívül sokoldalú, nagy tudású, nem mellesleg pedig a termékdizájn tekintetében is kifejezetten látványos robotporszívó, mely elérhető közelségbe hozza az automatikus tartályürítés lehetőségét.

141 900Ft

SKU: 6970019145723 Kategória: Címke:

Roidmi Eve Plus

A Xiaomi Roidmi Eve Plus egy elérhető árkategóriát képviselő, kifejezetten jó teljesítményre képes robotporszívó a gyártó kínálatában, mely elsőként hozta el a középkategóriába az automatikus ürítés funkcióját, aminek köszönhetően a készülék képes akár hetekig működni úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnunk.

LDS szenzorokkal, pontos munkavégzéssel

A készülék nemcsak kimagasló pontossággal, hanem nagyszerű akadálymászó képességgel biztosítja, ezáltal képes megbirkózni a robotporszívó akár a 2 centiméteres küszöbökkel is. Az érzékelők természetesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a robotporszívó felismerje a nagyobb akadályokat vagy a szintkülönbségeket, így például biztosan nem tud leesni a lépcsőről vagy más egyéb magasan fekvő pontról.

Pontos munkavégzéssel
LDS szenzorok

LDS szenzorok

A robotporszívók között jelenleg a legjobb technológiák között tartják számon az LDS lézeres navigációs rendszereket, melyek a munkavégzés és az útkeresés tekintetében kiváló teljesítményt nyújtanak.

SLAM algoritmus

SLAM algoritmus

Pontosan ilyen szenzorok, összesen 18 érzékelő biztosítja a Xiaomi Roidmi Eve Plus makulátlan munkavégzését, amihez a SLAM algoritmust csatlakoztatták, mely képes akár 40 százalékkal pontosabb térképeket és útvonalat készíteni.

Nem mindennapi dizájn

A Xiaomi Roidmi Eve Plus egy rendkívül látványos termékdizájnt kínáló robotporszívó, nemcsak jól néz ki, de még a takarítási képességei sem okoznak csalódást. 

Automatikus tartályürítés

Az eszköz dokkolója nemcsak töltésre alkalmas, hanem arra is, hogy emberi beavatkozás nélkül kiürítse a portartályt. Amint tehát a robotporszívó csatlakozik a dokkolóhoz, egy erős szívókompresszor szagtalanító és antibakteriális technológiákat felvonultató megoldás részeként gyakorlatilat átszivattyúzza a port és a koszt egy 3 literes zsákba, így nekünk nem kell majd minden egyes használat után üríteni a beépített tartályt.

Automatikus tartályürítés
Távoli vezérlés

Távoli vezérlés

Mint a legtöbb Xiaomi robotporszívó, természetesen a Roidmi Eve Plus esetében is kimagasló szoftveres hátteret kapunk, aminek jóvoltából rengeteg lehetőségünk nyílik arra, hogy az eszközt az igényeinkhez tudjuk igazítani. A feltérképezést követően indíthatunk vele célzott takarítást, beküldhetjük egy adott helyiségbe is, miközben a no go zónák kijelölésére is lehetőségünk van.

Felmosás funkció​

Felmosás funkció

Felmosás funkcióval nem rendelkezik, így az automatikus ürítőrendszernek hála akár hetekig biztosíthatja otthonunk tisztaságát úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnunk. Ez azért különösen előnyös, mert az applikációval akár a munkahelyről, sőt nyaralás során is el tudjuk indítani, hogy garantáltan tiszta, pormentes lakásba érkezhessünk haza.

Kimagasló szívóerő

A kategóriájában abszolút kimagaslónak tekinthető, 2700 Pa szívóerőre képes kefe nélküli motorjának köszönhetően akár 30 százalékkal jobb teljesítményt tud felvonultatni, mint a közvetlen elődei.

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Feszültség Teljesítmény
Xiaomi
Roidmi Eve Plus
Robotporszívó
35 x 35 x 10 cm
3,6 kg
2700 Pa
14.4V
50W
Jellemzők Akkumulátor WIFI Töltő Bemenet Kimenet Fehér Frekvencia
Szívás, söprés, felmosás
14.4V / 5200mAh
2.4GHZ Wi-Fi
66W
100 — 240V ~
20V 1.8A
Fekete
50 / 60Hz
Scroll to Top