Még mindig nem vettél karácsonyi ajándékot? Íme néhány tuti tipp a Xiaomi kínálatából!

Még mindig nem vettél karácsonyi ajándékot?

Gyakorlatilag már csak néhány óra maradt hátra karácsonyig, és biztosan vannak olyanok, akik még mindig nem találtak megfelelő ajándékot szeretteiknek. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor hadd adjunk néhány hasznos tippet, hiszen a Xiaomi kínálatában szinte mindenki megtalálhatja a számításait!

Xiaomi Mi Band 5 okosóra

A Xiaomi Mi Band 5 a piac egyik legjobb ár-érték arányt kínáló okosórája, mely hihetetlenül nagy tudást kínál verhetetlenül alacsony áron, a korábbi generációkhoz viszonyítva nagyon sok újdonsággal. Ideális ajándék lehet szülőknek, de akár okostelefonnal rendelkező nagyszülőknek is, hiszen nemcsak aktivitásmérővel van felszerelve, hanem példának okáért a pulzusmérésben egyaránt jeleskedik, ezáltal sok esetben akár életet menthet a készülék. Hogy mindehhez még nagyszerűen néz ki, csak hab a tortán!

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Stick TV okosító

Nincs pénzünk új televíziót vásárolni, de a család már hónapok óta azzal nyaggat minket, hogy szeretnének Netflix-et, HBO GO-t vagy csak egyszerűen Youtube-ot nézni a televízión? Ebben az esetben alig pár ezer forintért okosíthatjuk az otthoni tévét, méghozzá a Xiaomi Mi Stick segítségével. Ez az aprócska kis szerkezet hihetetlenül alacsony áron biztosítja a fenti szolgáltatásokat – illetve az elhangzottaknál sokkal többet, akár még játékok futtatására is alkalmassá tehető –, miközben bármelyik HDMI kimenettel rendelkező tévével kompatibilis, sőt egy külön távirányító is tartozik hozzá. Igazán szuper ajándék, ha az utolsó pillanatban keresnénk valamit elérhető áron például gyermekeinknek vagy egy barátunknak, illetve az egész családnak.

Xiaomi Mi Stick TV

Xiaomi Poco X3 okostelefon

Ha okostelefont kért valaki a családból, és megmaradnánk a százezer forint alatti kategóriában, akkor a Xiaomi Poco X3 kiváló választás lehet még az utolsó pillanatban is. Ezzel a készülékkel garantáltan nem lehet melléfogni, hiszen kiváló ár-érték arányt kínál, miközben Snapdragon 732G lapkakészlete és 6GB RAM-ja egy rendkívül erős középkategóriás bestiává teszik, mely ideális mobiljátékokhoz, HD videók megtekintéséhez, de akár összetett applikációk futtatásához is. Mindeközben óriási akkumulátort kapott – gyorstöltés funkcióval –, illetve a professzionális kamerarendszer sem hiányozhat belőle. Kizárt, hogy ne örüljön neki valaki a fa alatt!

Xiaomi Roborock S5 Max robotporszívó

Ha egy kicsit többet költenénk, és nincs még robotporszívó otthon, érdemes lehet párunkat, szüleinket, nagyszüleinket, de akár különélő felnőtt gyermekeinket is meglepni egy robotporszívóval. Ebből a szempontból a jelenlegi piacon a Xiaomi Roborock S5 Max nyújtja a legjobb ár-érték arányt, hiszen 2000 Pa szívóerejével, intelligens útvonaltervezésével, felmosás funkciójával és rendkívül intelligens tulajdonságaival nemcsak örömet okoz, hanem állandó tisztaságot is hoz a lakásba.

Roborock S5 Max bolt

Xiaomi Mijia M365 elektromos roller

Minden gyermeknek és gyermeklelkű felnőttnek tökéletes ajándék lehet egy Xiaomi Mijia M365 elektromos roller! A piacon jelenleg az egyik legjobb ár-érték arányt kínáló eszköz nemcsak rendkívül masszív, de egyben kiemelkedően biztonságos megoldás is, mely nemcsak a szórakozáshoz, hanem akár a mindennapi használathoz, így iskolába vagy munkába járáshoz egyaránt ideális megoldás. Ha többet szeretnénk költeni ajándékra, mindenképpen megfontolandó, hiszen szinte nincs ember, aki ne örülne egy ilyen járműnek!

Xiaomi M365 roller kép

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top