Xiaomi Szerviz Pécs

Összetörött vagy meghibásodott okostelefonod javításához keresel Xiaomi szervizt Pécsen? Rendeld meg biztonságos és gyors szervizfutár szolgáltatásunkat!

Miért válasszuk a Xiaomi Szervizt telefonunk javításához?

Hogy miért érdemes elküldeni meghibásodott Xiaomi telefonunkat a fővárosba? Azon túl, hogy nincs Xiaomi Szerviz Pécsen, az alábbi okokat mindenképpen érdemes számításba venni hozzá:

Biztos szaktudás és eszközpark

Minden okostelefonnak megvan a maga sajátossága, így a Xiaomi készülékeit is lényeges kiismerni ahhoz, hogy javíthatni lehessen őket. A Xiaomi Szerviz ezen a téren jól felkészült munkatársakat vonultat fel, akik jól ismerik az egyes modellek valamennyi sajátosságát és hibajelenségét.

Ez a szaktudás egy független szerviznél – ahol minden gyártót ki kell ismerni – kivitelezhetetlen, de az eszközpark is sokkal általánosabb, mint egy szakszervizben, ahol szükség szerint minden azonnal adott egy kijelző cseréhez vagy ahhoz, ha ki kell emelni az akkumulátort a készülékházból.

Megfelelő minőségű alkatrészek

Általános probléma a telefonalkatrészeknél, hogy a legtöbb forrásból csak ismeretlen eredetű, nem ritkán más tudást képviselő darabok szerezhetők be. Így például egy független szerviznél könnyedén előfordulhat, hogy egy meghibásodott AMOLED kijelző helyére egy sokkal olcsóbb – és tudásban is gyengébb – IPS panel kerül.

Ilyesmi a Xiaomi Szerviznél nem fordulhat elő, hiszen a legtöbb modellhez raktárkészletről tudják biztosítani a magas minőséget képviselő cserealkatrészeket, így a megjavított készülékünk minden tekintetben ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik majd, mint korábban.

Garanciális munkavégzés, rövid határidők

Az egyik legfontosabb indok a Xiaomi Szerviz mellett nem más, mint a garanciális munkavégzés, valamint az ehhez kapcsolódó rövid határidők. Nagyon sok független szerviz ugyanis hozott alkatrészeket kér, a megrendelőre hárítja az alkatrészek beszerzését – leginkább éppen a garancia kérdése miatt.

Ilyen a Xiaomi Szerviz esetében nem fordulhat elő, nemcsak a kicserélt alkatrészre, hanem magára a munkavégzésre is kapunk garanciát, miközben a javítás elvégzésére nem kell heteket várnunk, optimális esetben szervizfutár szolgálattal is néhány napon belül visszakaphatjuk megjavított készülékünket.

A szervizfutár szolgáltatás működése

Hogy miként működik a fentiekben már sokat emlegetett szervizfutár? Nagyon egyszerűen! Amennyiben telefonunk meghibásodott, a folyamatot egy egyszerű űrlap segítségével indíthatjuk el, ahol meg kell adnunk minden szükséges adatot.

Nevünk, címünk és elérhetőségünk mellett írjuk le telefonunk pontos típusát és a hibajelenséget is – szükség szerint mellékeljünk képeket vagy videókat –, majd ha ezzel kész vagyunk, az űrlap beküldésével gyakorlatilag megrendeltük a futárt. A Xiaomi Szerviz szerződött futárszolgálata ezt követően felveszi velünk a kapcsolatot, és folyamatosan érkezik a tájékoztatás az érkezés időpontjáról – a munkanapokon délután kettő óráig leadott rendeléseket a futár általában már másnap felveszi. Az érkezésig csomagoljuk be alaposan a készüléket, ha tehetjük előtte mentsünk le róla minden szükséges adatot, majd adjuk át a futárnak, aki eljuttatja a szervizbe a problémás telefont. Ezt követően a munkatársak felveszik velünk a kapcsolatot az árajánlat és a javítás egyéb részletei kapcsán. Amennyiben elfogadjuk, a készüléken kicserélik a szükséges alkatrészeket, majd átadják a futárszolgálatnak, aki a legtöbb esetben már másnap meg is érkezik a javított készülékkel. Ekkor kell kiegyenlítenünk a futárnak a szervizelés költségét és a szállítási díjat készpénzben vagy bankkártyával. Ennyire egyszerű az egész, tehát ezért nem kell feleslegesen aggódni azért, ha meghibásodott Xiaomi telefonunk van, de nem találunk Xiaomi Szervizt Pécsen, hiszen a szervizfutár szolgáltatással a teljes javítási folyamat rendkívül egyszerűen és gördülékenyen kivitelezhető lesz.

GLS szervizfuzár szolgáltatlás

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Zsolt Baranyai
Zsolt Baranyai
2023-01-30
Gyors, szakértő segitség, a telefonom szovtver problémájára. Mégegyszer köszönöm.
Tamás Mogyorósi
Tamás Mogyorósi
2023-01-22
Korrekt, hozzáértó csapat!
Tamás Sára
Tamás Sára
2023-01-19
Profi - perfekt csak ajánlani tudom ! Kedvesek . Azonnali szervíz szolgáltatást kaptam . Szoftverfrissítés megvárható volt . Köszönöm szépen a magyar nyelvet is a robotporszívónknak !
József Attila Megyeri
József Attila Megyeri
2023-01-19
🙂🎁

Ezért fontos, hogy szakszervizre bízzuk egy Xiaomi telefon javítását

Akinek többféle típusú telefonja is volt már életében, az biztosan jól tudja, hogy ahány gyártó, annyi szokás. Nemcsak a készülékek megjelenését és szoftveres hátterét tekintve, hanem szervizelésük kapcsán egyaránt lényeges, hogy az adott eszközhöz szakértő kezek nyúljanak, akik pontosan tudják, hogy egy-egy hibajelenség során hol keressék a problémát.

Egy olyan szervizben, ahol több gyártó termékével is foglalkoznak, ez jellemzően nem működik, és akkor még nem is beszéltünk az esetleges speciális felszerelések, eszközök, illetve szerszámok kérdéséről. Ezen felül a szakszervizben gondoskodnak róla, hogy az adott javítási munkához megfelelő minőségű alkatrész is a rendelkezésre áll, amire nem kell várni, nem kell aggódni a rosszabb kvalitás-, sőt a garanciális feltételek miatt sem. 

Adja magát azonban a kérdés, hogy bár a szakszerviz előnyei nyilvánvalók, azonban miként jut el a telefonunk egy budapesti javítóműhelybe úgy, hogy mi Baranya megyében élünk, és nincs Xiaomi Szerviz Pécsen. Erre a kérdésre a szervizfutár szolgáltatás a válasz, ami lehetőséget ad arra, hogy az interneten keresztül, gyakorlatilag otthonunk kényelméből intézzük meghibásodott okostelefonunk javítását, miközben az el- és a visszaszállítást egyaránt szerződött futárszolgálat végzi.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj elsőként értesítőt a legújabb akcióinkról, híreinkről és egyedi kedvezményeinkről!

Kövess minket!

Kövess minket a közösségi médiában is, hogy elsőként értesülj a legizgalmasabb Xiaomi eszközökről!

Scroll to Top