Xiaomi Szerviz Miskolc

Összetörött vagy meghibásodott okostelefonod javításához keresel Xiaomi szervizt Miskolcon? Rendeld meg biztonságos és gyors szervizfutár szolgáltatásunkat!

Miért bízzuk szakértő szervizre Xiaomi telefonunk javítását?

Mivel nincs Xiaomi szerviz Miskolcon, ezért felvetődik a kérdés, hogy miért érdemes elküldeni Budapestre a problémás készüléket, és miért ne bízzuk inkább egy független műhelyre a javítást? Ennek több oka is van, de a legfontosabbak a következők:

Szaktudás és felszerelés

Mint azt már fentebb is említettük, minden terméknek, így a Xiaomi okostelefonjainak is megvannak a maga sajátosságai. Megfelelő szaktudás és felszerelések szükségesek ahhoz, hogy ezek a készülék szétszerelhetők, illetve javíthatók legyenek. 

Egy független szervizben, ahol bármelyik gyártó készüléke felbukkanhat, korántsem biztos, hogy elég gyakorlat, szakmai tudás és minden típushoz ideális felszerelés áll a munkatársak rendelkezésére például egy régebbi típus kijelző cseréjéhez. A Xiaomi Szerviz esetében azonban egyik sem okoz problémát, mi kizárólag a gyártó készülékeire koncentráljuk tevékenységünket.

Minőségi alkatrészek

Ha szeretnénk a javítás után is megőrizni Xiaomi telefonunk funkcióit, legyen szó akár az üzemidőről, akár a képernyő tulajdonságairól, ahhoz nagyon fontos, hogy legalább a gyárival megegyező minőségű alkatrészek kerüljenek a telefonba, tehát egy OLED panel helyére ne kerüljön IPS kijelző. 

A Xiaomi Szerviz garantáltan gyári minőségű alkatrészekkel orvosolja a problémás okostelefonok valamennyi hibáját, melyek a tulajdonságok tekintetében tökéletesen megegyeznek a korábban megszokott teljesítménnyel.

Gyors és garanciális javítás

A független szervizek többsége gyakran csak nagyon minimális raktárkészlettel rendelkezik az alkatrészek tekintetében, sokszor kizárólag rendelésre hozat megfelelő kiegészítőket. A Xiaomi Szerviznél azonban óriási raktárkészlettel dolgozunk, ami rengeteg alkalommal lehetővé teszi a Érdeklődj!i javítást. 

Ezen felül az alkatrészekre, illetve magára a javítási munkára természetesen garanciát is vállalunk, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy egy adott alkatrészből hónapok múlva sem okoz majd problémát ugyanolyan minőségűt találni és beépíteni.

Hogyan működik a szervizfutár szolgáltatás?

A szervizes ügyintézés ilyenkor teljes egészében online és telefonon keresztül zajlik majd, a szállítást pedig szerződött futárszolgálatunk végzi. Alighanem ez sokkal kényelmesebb és egyszerűbb is ahhoz mérten, mintha lenne egy Xiaomi szerviz Miskolcon.

A szervizfutár szolgáltatás egy rendkívül kényelmes és könnyen kezelhető lehetőség. A folyamat egy űrlap kitöltésével, gyakorlatilag a futárrendeléssel kezdődik, amit a kapcsolódó oldalon tehetünk meg. Itt értelemszerűen meg kell adnunk minden szükséges adatot a futárnak, illetve a probléma leírását a szervizes kollégáknak. Ha mindent jól csináltunk, már kezdhetjük is a készülék csomagolását – lehetőség szerint próbáljuk meg a gyári dobozába tenni, hiszen a munkanapokon 14 óráig leadott rendelésekért a futár már másnap megérkezik

A problémás készülék a következő munkanapon eljut a Xiaomi Szervizbe, ott feltárjuk a hibát, ezt követően egyeztetünk a javítási költségekről, elvégezzük a szükséges munkálatokat, majd optimális esetben a futár már másnap csenget a javított készülékkel. A szállítási- és szervizköltségeket a Gls futárnak átvételkor, készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges kiegyenlíteni. Emiatt nem kell azért aggódnunk, hogy nincs Xiaomi szerviz Miskolcon, hiszen a szervizfutár szolgáltatás egy sokkal kényelmesebb és gördülékenyebb alternatíva.

GLS szervizfuzár szolgáltatlás

Xiaomi okostelefon szerviz árak

Hogy mennyibe kerül okostelefonunk javítása, ha a Xiaomi Szervizt választjuk? Az alkatrészárak és a javítási költségek típusonként eltérnek egymástól, hiszen egy kijelző esetén a méret vagy éppen az alkalmazott technológia alapvetően meghatározza a végösszeget. 

Általánosságban a kijelző csere már az újabb modellek esetében is gyakran elérhető 26 900 forinttól. Egy Redmi Note 10 5G vagy egy Xiaomi Poco M3 Pro esetében például ennyiért cserélhetők az IPS LCD panelek, de egy Xiaomi Mi 9 AMOLED kijelzője természetesen költségesebb lesz, ott 43 990 forinttal számolhatunk.

Hasonló a helyzet az akkumulátor csere esetében is. Bár itt nincsenek akkora eltérések az árcédulák között, mint a kijelzőnél, de azért a kapacitás, valamint a technológiai újdonságok befolyásolhatják némileg. Példának okáért egy Xiaomi Mi 9 esetében egy új akkumulátor 13 222 forintba kerül, de egy Xiaomi Mi 11 okostelefonnál már 15 440 forint lesz a csere. 

Az elhangzottakon túl szervizünk a gyártó legtöbb modellje kapcsán vállalja még a telefonok hátlapjának, hangszórójának, mikrofonjának és töltőcsatlakozójának a cseréjét is. Látható tehát, hogy a költségek tekintetében sem kell aggódni azért, mert nincs Xiaomi szerviz Miskolcon, hiszen a fővárosba szállítva is elérhető árakon tudjuk javíttatni problémás készülékeinket.

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj elsőként értesítőt a legújabb akcióinkról, híreinkről és egyedi kedvezményeinkről!

Kövess minket!

Kövess minket a közösségi médiában is, hogy elsőként értesülj a legizgalmasabb Xiaomi eszközökről!

Scroll to Top