Xiaomi Szerviz Debrecen

Elromlott, eltörött vagy valamilyen ismeretlen hibát produkáló okostelefonunkhoz keresünk Xiaomi szervizt Debrecenben?

Miért válasszuk a Xiaomi Szervizt elromlott telefonunk javításához?

Hogy miért küldjük el a fővárosba meghibásodott Xiaomi telefonunkat egy javítás érdekében? Ennek számos oka van, az alábbiakban pedig sorra vettük a legfontosabbakat.

Megfelelő minőségű alkatrészek

Noha sokan foglalkoznak az országban Xiaomi telefonok javításával, rengeteg esetben azonban olcsó, kétes eredetű alkatrészekkel dolgoznak. A Xiaomi Szerviz esetében azonban garantált például, hogy egy AMOLED kijelző helyére ugyanolyan minőségű AMOLED, és nem olcsóbb IPS panel kerül.

Az olcsóbb alkatrészek használata sok helyen jelent problémát, a Xiaomi Szerviz azonban garantáltan gyári minőségű, azokkal minden tekintetben megegyező alkatrészekkel dolgozik, így semmilyen tekintetben sem várható teljesítmény vagy kvalitáscsökkenés a javítás után.

Óriási raktárkészlet

Mivel a Xiaomi Szerviz országos lefedettséget kínál, ezért óriási raktárkészlet lett felhalmozva annak érdekében, hogy a javítási munkálatok a lehető legrövidebb időn belül elkészüljenek. Teljesen általános, hogy a legtöbb eszköz Érdeklődj! elkészül, ami ismét fontos tulajdonság.

Rengeteg vidéki szervizben ugyanis gyakran egy-kéthetes határidővel vállalják a telefonok javítást az alkatrészbeszerzés miatt. Emiatt könnyen előfordulhat, hogy még a szervizfutár szolgáltatás mellett is gyorsabban elkészülhet problémás készülékünk a fővárosban, mintha egy helyi, független javítóműhelyt választottunk volna a munkára.

Gyakorlatból és megfelelő szerszámokból sincs hiány

A Xiaomi Szerviz kifejezetten a gyártó készülékeinek javítására szakosodott. Ez nagyon fontos tulajdonság, hiszen míg egy független szervizben egyszerre több száz készülékhez kell érteniük a munkatársaknak – ami elég lehetetlen feladat –, addig itt a kollégák csak a Xiaomi készülékeire vannak specializálva.

Ezt ráadásul nemcsak óriási gyakorlat és szaktudás támogatja meg, hanem megfelelő szerszámok és eszközök is, amelyek kifejezetten a gyártó termékeihez lettek specializálva. Itt tehát nem okoz gondot az sem, ha egy többéves vagy egy frissen boltokba került modellt kell szervizelni.

Mi az a szervizfutár szolgáltatás?

A szervizfutár szolgáltatás pontosan olyan esetekben ideális alternatíva, ha nincs a közelünkben megfelelő hely, ahol meghibásodott termékeinket javítani tudnánk. Nincs tehát Xiaomi szerviz Debrecenben.

A szolgáltatás részeként gyakorlatilag futárszolgálat hozza és viszi a meghibásodott terméket, tehát rendkívül kényelmes megoldás, nincs sorban állás, nincs idegeskedés, csak átadjuk a futárnak a csomagot, majd néhány nap múlva átvesszük a megjavított terméket.A szervizfutár szolgáltatás megrendelése semmivel sem bonyolultabb, mint egy rendelés leadása például egy internetes áruházban. A folyamat a futárrendeléssel indul, amit a szervizfutár oldalon keresztül tehetünk meg. Ha nem találtunk megfelelő Xiaomi szervizt Debrecenben, akkor ez a legegyszerűbb módja annak, hogy készülékünk akár már a megrendeléstől számított második napon jó kezekbe kerüljön. Miután az űrlapot kitöltöttük, nincs más teendőnk, mint a hibás készüléket alaposan becsomagolni, hogy a másnap érkező futárnak átadhassuk. A munkanapokon 14 óráig leadott rendeléseket a futár jellemzően már másnap felveszi!

GLS szervizfuzár szolgáltatlás

A szervizfutár kényelme megfizethetetlen

A szervizes ügyintézés ilyenkor teljes egészében online és telefonon keresztül zajlik majd, a szállítást pedig szerződött futárszolgálatunk végzi. Alighanem ez sokkal kényelmesebb és egyszerűbb is ahhoz mérten, mintha lenne egy Xiaomi szerviz Debrecenben.

Manapság szinte mindenki napi szinten rendel webáruházakból és veszi igénybe a futárszolgálatok kényelmét, így pontosan tudja, hogy milyen egyszerű, könnyed és biztonságos ez a megoldás. A Xiaomi Szervizhez kapcsolódó szervizfutár szolgáltatás pontosan ezt kínálja a felhasználók számára. Ki sem kell mozdulnunk otthonunkból ahhoz, hogy meghibásodott telefonunk javítását elintézzük, nincs sorban állás, nincs hosszadalmas és kellemetlen ügyintézés, nem kell utazgatnunk, a futár mindent elintéz helyettünk. Ezért nem kell tehát kétségbe esnünk, ha nem találtunk megfelelő Xiaomi szervizt Debrecenben, hiszen ma már nem szükséges kizárólag a lakhelyünk közelében található szolgáltatókban gondolkodnunk.

Xiaomi szerviz árak 2022-ben

Miközben a romló gazdasági helyzet hatására folyamatosan drágul körülöttünk az élet, a Xiaomi Szerviz próbálja folyamatosan alacsonyan tartani a javítási költségeket. Olyannyira, hogy az még a szervizfutár díjával együtt is versenyképes tudjon maradni.

Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy a szerviz árak típusonként eltérnek egymástól, hiszen eleve drágább cserélni egy AMOLED kijelzőt, mint egy IPS panelt, de ugyanígy egy régebbi vagy egy újabb technológiát sem lehetne egy lapon emlegetni.

Xiaomi kijelző csere árak 2022-ben

Általánosságban elmondható, hogy már az újabb Xiaomi modelleknél is elérhető a szolgáltatás 25-30 ezer forint között, ha IPS panelről van szó. Egy Poco M3 Pro vagy egy Redmi Note 10 esetében például már 26 900 forinttól elérhető a kijelző cseréje, míg egy drágább AMOLED panelnél, így például a Xiaomi Mi 10-nél azonban már 79 900 forintba kerül a méret és az alkalmazott újabb technológia miatt.

Xiaomi akkumulátor csere árak 2022-ben

A kijelzőknél jellemzően olcsóbb kategóriát képviselnek az akkumulátorok. Ezeknek az árát leginkább a kapacitás határozza meg, és mivel ezen a téren nincs nagy különbség az egyes modellek között, ezért az ár terén sincsenek kiugró eltérések. Egy Xiaomi Mi 10 akkumulátor cseréje például 12 900 forintért elérhető, de egy Redmi Note 8 Pro esetében már 9 900 forintból kihozható.

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj elsőként értesítőt a legújabb akcióinkról, híreinkről és egyedi kedvezményeinkről!

Kövess minket!

Kövess minket a közösségi médiában is, hogy elsőként értesülj a legizgalmasabb Xiaomi eszközökről!

Scroll to Top