Xiaomi Poco M5 szerviz árak

Xiaomi Poco M5 szerviz

Meghibásodás esetén gyorsan, garanciával és gyári minőségű alkatrészekkel orvosoljuk a Xiaomi Poco M5 okostelefonok valamennyi problémáját, legyen szó akár a kijelző, akár az akkumulátor, akár az USB csatlakozó cseréjéről.

Kijelző csere

39 900 Ft

Akkumulátor csere

11 900 Ft

Hátlap csere

12 900 Ft

Hangszóró csere

8 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

11 900 Ft

Xiaomi Poco M5 javítások

A részletes Xiaomi Poco M5 javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Xiaomi Poco M5 ismertető

A Poco M5 a 2022 őszén bemutatott okostelefon a Xiaomi Pocophone sorozat részeként. A készülék kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik, amit több jellemző is alátámaszt. Az erős 5000 mAh-s akkumulátor gondoskodik az egész napos használatról, míg a háromlencsés kamera sokoldalú fotózási lehetőségeket kínál. A rendelkezésre álló 64 vagy 128 GB-os bővíthető tárhely pedig elegendő helyet biztosít a fájlok, képek és alkalmazások számára. A gyorstöltési funkció pedig tovább növeli a készülék használhatóságát, mivel rövid idő alatt újratölthető, ha szükség van rá. Összességében, ha megfizethető áron szeretnél hozzájutni egy elegáns okostelefonhoz jó teljesítménnyel, a Poco M5 kiváló választás lehet a belépő szintű kategóriában.

Xiaomi Poco M5 ismertető

Xiaomi Poco M5 szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

Mikor van szükség a Xiaomi Poco M5 kijelző cseréjére?

Olyan esetekben szükséges a kijelző csere, ha a készülék használatát a panel súlyos fizikai sérülése akadályozza, esetleg képhibákat vagy az érintőpanel meghibásodását tapasztaljuk.

Mikor van szükség a Xiaomi Poco M5 akkumulátor cseréjére?

Az akkumulátor cseréjére a legtöbb esetben akkor van szükség, ha az üzemidő jelentős mértékben lecsökkent, és kellemetlenül sokszor kell tölteni a készüléket.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

A Xiaomi Poco M5 akkumulátor csere ára bruttó 11.900 forint abban az esetben, ha nincs más probléma a készülékkel. A javítás ideje a telefon esetén általában 1-2 órát vesz igénybe.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

Egységesen bruttó 39.900 forint a Xiaomi Poco M5 kijelző csere ára, mely magában foglalja a cserealkatrészt, valamint természetesen a munkadíjat is.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Poco M5 okostelefonon?

Az akkumulátor és a kijelző mellett ennél a típusnál a cserélhető alkatrészek közé tartozik még a mikrofon, a hangszóró, az USB csatlakozó és természetesen a hátlap is.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Szervizfutár szolgáltatásunk segít megoldani ezt a problémát. Lakjunk akár vidéken, akár a fővárosban, a futár segítségével könnyedén eljuthat hozzánk a hibás telefon, mely hasonló módon jut vissza tulajdonosához a javítást követően. Bővebb információk a szervizfutár menüpont alatt.

Scroll to Top