Xiaomi Mi Note 10 szerviz árak

Xiaomi Mi Note 10 szerviz

Xiaomi Mi Note 10 szervizünkben gyári minőségű alkatrészekkel orvosoljuk az okostelefon valamennyi hibáját. Vállaljuk a hiba feltárását és a problémás elem cseréjét, mindezt gyors határidőkkel, szakszerű keretek között, elérhető árakon.

Kijelző csere

44 900 Ft

Akkumulátor csere

11 900 Ft

Hátlap csere

15 000 Ft

Hangszóró csere

9 000 Ft

Mikrofon csere

9 000 Ft

USB csere

11 900 Ft

Xiaomi Mi Note 10 javítások

A részletes Xiaomi Mi Note 10  javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Xiaomi Mi Note 10 ismertető

A Xiaomi Mi Note 10 egy igazi fényképezép-bajnoknak tekinthető mind a mai napig, hiszen a készülékben a rendkívül fiatalos és modern megjelenés mellett egy öt tagból álló kamerarendszer kapott helyet, melynek központi eleme egy 108 megapixeles fényképezőgép lett. A telefon erejének alapját egy Qualcomm Snapdragon 730G lapkakészlet adja, amihez Adreno 618-as GPU-t, valamint  6GB RAM-ot társított a gyártó, méghozzá 128/256GB belső tárhellyel, valamint egy 5260 mAh-s akkumulátorral kiegészítve. Ütőképes konstrukció még ma is!

Xiaomi Mi Note 10 ismertető

Xiaomi Mi Note 10 szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Mi Note 10 kijelző cseréjére?

A töréssel vagy repedéssel járó sérülések mellett a legtöbbször az újraindítással nem múló képhibák, illetve az érintőpanelhez kapcsolódó hiányosságok esetén.

Mikor van szükség a Xiaomi Mi Note 10 akkumulátor cseréjére?

Egy idő után az akkumulátor elöregszik, az üzemidő, ezáltal a régi teljesítmény csökken. Ezt a töltéshibák zömével együtt csak az alkatrész cseréjével lehet megoldani.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

A Xiaomi Mi Note 10 akkumulátor csere ára nettó 12.900 forint, és mivel a csere folyamata maximum Érdeklődj!, a telefon sok esetben még aznap elkészülhet.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

Hibajelenségtől függetlenül a Xiaomi Mi Note 10 kijelző csere ára 39 900 forint.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Mi Note 10 okostelefonon?

A leggyakrabban a kijelző és az akkumulátor mellett a hátlap törik el, az USB bemenet hibásodik meg, illetve hangszóró és a mikrofon megy tönkre, melyek cserélhető alkatrészek.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Ilyen esetekben tökéletes alternatíva lesz szervizfutár szolgáltatásunk, amit nemcsak vidéki, hanem budapesti ügyfeleink is igénybe vehetnek szükség esetén. A pontos részletekért keresse fel a szervizfutár menüpontot.

Scroll to Top