Xiaomi Mi 9T szerviz árak

Xiaomi Mi 9T szerviz

Meghibásodott Xiaomi Mi 9T telefonját gyári minőségű alkatrészekkel, garanciális munkavégzéssel és utolérhetetlenül gyors határidőkkel tudjuk javítani az akkumulátortól kezdve, a kijelzőn át, a mikrofonig és a hangszóróig bezárólag.

Kijelző csere

39 900 Ft

Akkumulátor csere

11 900 Ft

Hátlap csere

12 900 Ft

Hangszóró csere

9 000 Ft

Mikrofon csere

8 000 Ft

USB csere

12 900 Ft

Xiaomi Mi 9T javítások

A részletes Xiaomi Mi 9T javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Xiaomi Mi 9T ismertető

A Xiaomi Mi 9T a gyártó egyik legkülönlegesebb okostelefonja a portfólióból, hála a készülékházba rejtett, előugró mechanizmussal ellátott 20 megapixeles szelfikamerának, mely lehetővé tette a teljesen letisztult kijelző alkalmazását. A készüléknek természetesen az erőforrás tekintetében sincs szégyenkezni valója, hiszen egy Snapdragon 730 lapkakészlet és 6GB RAM biztosítja neki a hátteret, mégpedig egy 4000 mAh-s akkumulátorral kiegészülve. A telefon biztosan nem okoz csalódást a fotózás kedvelőinek sem, hála a 48+13+8 megapixeles hátlapi rendszernek.

Xiaomi Mi 9T ismertető

Xiaomi Mi 9T szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 9T kijelző cseréjére?

Mivel többrétegű alkatrészről van szó, ezért a fizikai sérüléseken felül a képhibák megjelenésekor, az érintőpanel meghibásodásakor, sőt beázáskor is csak ez segíthet.

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 9T akkumulátor cseréjére?

Ha lecsökkent a készülék teljesítménye és üzemideje, gyakran kell töltőhöz csatlakoztatni, az jellemzően az akkumulátor problémája, ami csak új alkatrésszel orvosolható.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

Ha más alkatrész cseréjére nincs szükség, a Xiaomi Mi 9T akkumulátor csere ára nettó 11.900 forint. A javítás legfeljebb 2 órát vesz igénybe, optimális esetben tehát megvárható.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

Függetlenül a hiba jellegétől, a kijelző csere ára a Xiaomi Mi 9T okostelefonnál mindig fix nettó 39.900 forint. A javítások érkezési sorrendben történnek, így a javítási idő változó.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Mi 9T okostelefonon?

Jó minőségű cserealkatrészekkel orvosolható ennél a készüléktípusnál az USB csatlakozó, a hangszóró, a mikrofon, valamint a hátlap problémája is az akkumulátor és a kijelző mellett.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Küldje el hozzánk futárral, hiszen ilyen esetekben vehetik igénybe budapesti és vidéki ügyfeleink is a szervizfutár szolgáltatásunkat. Erről bővebb részleteket a kapcsolódó menüpont alatt találhat!

Scroll to Top