Xiaomi Mi 11 szerviz árak

Xiaomi Mi 11 szerviz

Xiaomi Mi 11 szervizünkben segítünk a készülék legkülönfélébb hibáinak orvoslásában. A kijelzőtől és az akkumulátortól kezdve, a hátlapon és az USB porton át, a mikrofonig és a hangszóróig bezárólag bármit piacvezető árakon javítunk.

Kijelző csere

99 900 Ft

Akkumulátor csere

14 900 Ft

Hátlap csere

14 900 Ft

Hangszóró csere

9 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

13 900 Ft

Xiaomi Mi 11 javítások

A részletes Xiaomi Mi 11 javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Xiaomi Mi 11 ismertető

A Xiaomi Mi 11 azok számára ideális választás, akik egy modern megjelenéssel rendelkező, dinamikus hardverrel és prémium fényképezőgéppel rendelkező okostelefont szeretnének maguknak. A telefon a csúcskategóriás Snapdragon 888 lapkakészletre épül, amihez 8/12GB RAM társul, méghozzá 128/256GB belső tárhely és egy vezeték nélküli töltésre is alkalmas 4600 mAh-s akkumulátor mellett. A fotózás terén a 108 megapixeles főkamerájának hála a készülék a legjobbak között emlegethető, noha ez letisztult megjelenéséről és felszereltségéről egyaránt elmondható.

Xiaomi Mi 11 ismertető

Xiaomi Mi 11 szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 11 kijelző cseréjére?

A kijelző cserét a legtöbbször a jelentősebb fizikai sérülések, a törések és a repedések teszik szükségessé, de a beázás, a legtöbb képhiba és az érintőpanel problémái is csak így javíthatók.

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 11 akkumulátor cseréjére?

Ha az üzemidő már nem a régi, érezhetően sokat kell tölteni a telefont, akkor a Xiaomi Mi 11 régi teljesítményét kizárólag az akkumulátor cseréjével lehet orvosolni.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

A Xiaomi Mi 11 esetében az akkumulátor csere ára egységesen bruttó 14.900 forintba kerül, és a maximum 1-2 órás javítási idő miatt gyakran még aznap elkészül.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

A Xiaomi Mi 11 kijelző csere ára bruttó 99.900 forint abban az esetben, ha a telefonon nincs más javítandó probléma. Ilyenkor a folyamat legfeljebb 2 óráig tart.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Mi 11 okostelefonon?

A fentiekben már említett akkumulátor és kijelző mellett a Xiaomi Mi 11 cserélhető alkatrészei közé sorolható még a hátlap, az USB csatlakozó, a mikrofon és a hangszóró.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Ebben az esetben a szervizfutár szolgáltatás lesz a megoldás, mely lehetővé teszi, hogy akár vidékről, akár a fővárosból beküldhessük meghibásodott készülékünket. Pontos részletek a szervizfutár menüponton belül találhatók.

Scroll to Top