Xiaomi Mi 11 Lite szerviz árak

Xiaomi Mi 11 Lite szerviz

Xiaomi Mi 11 Lite akkumulátor- vagy kijelző csere került kilátásba? Bízza ránk a beavatkozást, hiszen szakavatott kollégáink gyári minőségű alkatrészekkel, garanciális munkavégzéssel, piacvezető árakkal és gyors határidőkkel dolgoznak.

Kijelző csere

39 900 Ft

Akkumulátor csere

13 900 Ft

Hátlap csere

12 900 Ft

Hangszóró csere

9 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

13 900 Ft

Xiaomi Mi 11 Lite javítások

A részletes Xiaomi Mi 11 Lite javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Xiaomi Mi 11 Lite ismertető

A Xiaomi Mi 11 Lite a gyártó kínálatában elérhető egyik legkeresettebb 2021-es okostelefon kistestvéreként kiváló alternatívát nyújt azok számára, akik egy erőteljes középkategóriás modellt szeretnének maguknak. A 6,55 hüvelykes AMOLED kijelzővel, visszafogott kávákkal és modern megjelenéssel rendelkező készüléket Snapdragon 732G lapkakészletre tervezték, és kapható 4/6/8GB rendszermemóriával is, miközben a fotózás kedvelőit sem hagyja cserben. Erről egy négyes kamerarendszer gondoskodik, középpontjában egy 64 megapixeles fényképezőgéppel.

Xiaomi Mi 11 Lite ismertető

Xiaomi Mi 11 Lite szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 11 Lite kijelző cseréjére?

A komplett kijelző csere rendszerint a nagyobb sérülések esetén szükséges, ha a panel eltört vagy elrepedt, de a képhibák és az érintőfelület problémája is ezzel együtt jár.

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 11 Lite akkumulátor cseréjére?

A jelentős mértékben lecsökkent üzemidő minden esetben akkumulátor cserét tesz szükségessé egy Xiaomi Mi 11 Lite okostelefonnál, amire töltéshibák esetén is szükség lehet.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

A Xiaomi Mi 11 Lite akkumulátor csere ára minden esetben bruttó 13.900 forint, kivéve akkor, ha más alkatrészek is meghibásodtak, illetve javításra szorulnak.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

Amennyiben csak ez a probléma a telefonnal, a Xiaomi Mi 11 Lite kijelző csere ára bruttó 39.900 forintba kerül, konkrétan a teljes javítás pedig Érdeklődj! alatt készül el.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Mi 11 Lite okostelefonon?

A cserélhető alkatrészek közé sorolható még a mikrofon, a hangszóró, a töltőcsatlakozó és a hátlap is, de a leggyakrabban az akkumulátorral és a kijelzővel van probléma.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

A hibás telefont akár futárszolgálat segítségével is lehetőség van beküldeni a szervizbe akár vidéken, akár a fővárosban élünk. Ez az úgynevezett szervizfutár szolgáltatásunk, melyről bővebben a kapcsolódó menüponton belül olvashatunk.

Scroll to Top