Xiaomi Mi 10T Pro szerviz

Szervizünk garanciális munkavégzéssel vállalja Xiaomi Mi 10T okostelefonok teljes körű javítását a hiba feltárásától kezdve az új alkatrész beszereléséig bezárólag. Mindezt garanciális munkavégzéssel, piacvezető árakkal és gyors határidőkkel.

Kijelző csere

34 900 Ft

Akkumulátor csere

12 900 Ft

Hátlap csere

12 900 Ft

Hangszóró csere

9 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

12 900 Ft

Xiaomi Mi 10T Pro javítások

A részletes Xiaomi Mi 10T Pro javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Xiaomi Mi 10T Pro ismertető

A Xiaomi Mi 10T Pro okostelefonnak már a küllemén látható, hogy egy prémium modellről van szó, hiszen elképesztően letisztult előlap, valamint látványos elrendezésű hátlapi kamerarendszer jellemzi, melynek központi egysége ráadásul egy 108 megapixeles fényképezőgép lett. A telefon Snapdragon 865-ös lapkakészletre épül, teljes mellszélességgel támogatja az 5G-t, erejét pedig 8GB RAM támogatja meg. Mindezt a gyártó egy 6,67 hüvelykes, 144Hz-re képes IPS LCD kijelzővel, egy 5000 mAh-s akkumulátorral, valamint 128/256GB belső tárhellyel támogatta meg.

Xiaomi Mi 10T Pro ismertető

Xiaomi Mi 10T Pro szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 10T Pro kijelző cseréjére?

A legtöbbször különféle fizikai sérülések esetén, ha a panel megreped vagy eltörik, de a képhibák vagy az érintőpanelhez kapcsolódó problémák javításához is fontos.

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 10T Pro akkumulátor cseréjére?

Jellemzően akkor, ha az akkumulátor elöregedett, az üzemidő teljesítménye pedig lecsökkent, ehhez pedig gyakran töltéshibák is tartoznak. Ezt jellemzően csak cserével lehet orvosolni.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

Ha csak ez az alkatrész hibásodott meg, akkor az akkumulátor csere ára bruttó 12.900 forint. A javítás legfeljebb 2 óráig tart, így a telefon gyakran még aznap elkészül.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

Ez minden esetben attól függ, mekkora sérülés érte a panelt. Ha csak önmagában van szükség a Xiaomi Mi 10T Pro kijelző cseréjére, akkor az ár bruttó 44.900 forint.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Mi 10T Pro okostelefonon?

Az akkumulátor és a kijelző mellett a Xiaomi Mi 10T Pro okostelefonnál az USB bemenet meghibásodása és a hátlap törése gyakori, de a hangszóró és a mikrofon is cserélhető.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Ilyenkor lehet igénybe venni szervizfutár szolgáltatásunkat, aminek a lényeges, hogy az ország bármely pontjáról elküldhetjük javítani hibás telefonunkat. A kapcsolódó részletek a szervizfutár menüpontban találhatók.

Scroll to Top