Xiaomi Mi 10 szerviz árak

Xiaomi Mi 10 szerviz

Szervizünkben gyári minőségű alkatrészekkel javítjuk a Xiaomi Mi 10 okostelefonok valamennyi meghibásodását a kijelzőtől kezdve, az akkumulátoron át, az USB csatlakozóig bezárólag. Mindezt rövid határidőkkel, piacvezető árakon.

Kijelző csere

79 900 Ft

Akkumulátor csere

12 900 Ft

Hátlap csere

13 900 Ft

Hangszóró csere

9 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

12 900 Ft

Xiaomi Mi 10 javítások

A részletes Xiaomi Mi 10 javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Xiaomi Mi 10 ismertető

A Xiaomi Mi 10 a gyártó 2020-as szezonjának egyik legkeresettebb és legsikeresebb modellje volt, mely még ma is a legjobbak között emlegethető egy lapon, hála a bivalyerős, már az 5G-t is támogató Snapdragon 865-ös lapkakészletnek. Mindezt a Xiaomi 6/8/12 GB rendszermemóriával és 128/256GB belső tárhellyel egészítette ki, az óriási, 4780 mAh-s akkumulátora pedig a vezetékes és a vezeték nélkül töltést is támogatja. A kamerarendszer terén igazán erős, hiszen a hátlapon egy 108 megapixeles központi egység kapott benne helyett 13+2+2 megapixeles segédszenzorokkal.

Xiaomi Mi 10 ismertető

Xiaomi Mi 10 szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 10 kijelző cseréjére?

A leggyakrabban fizikai sérülés vagy beázás következtében, de ilyen formában javíthatók a különféle képhibák, valamint az is, ha tönkrement az érintőpanel.

Mikor van szükség a Xiaomi Mi 10 akkumulátor cseréjére?

Jellemzően akkor, ha a telefon üzemideje drasztikusan lecsökkent, napjában többször kell töltőhöz csatlakoztatni, esetleg különféle töltéshibákat tapasztalunk vele.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Mi 10 okostelefonon?

A kijelző és az akkumulátor mellett a legtöbbször az USB bemenet, a hangszóró, a mikrofon és a hátlap cseréjére van szükség.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

A Xiaomi Mi 10 kijelző csere ára sérüléstől függetlenül bruttó 79.900 forint. A javítás a legtöbb esetben megvárható, a telefon optimális esetben akár 1-2 órán belül elkészülhet.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Válassza szervizfutár szolgáltatásunkat, aminek részeként túlzott elfoglaltság vagy vidéki lakhely esetén is el tudja juttatni hozzánk problémás telefonját egy kiküldött futár segítségével. Bővebb részletek a szervizfutár menüpont alatt!

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

A Xiaomi Mi 10 akkumulátor csere ára fix összeg, így meghibásodástól függetlenül bruttó 12.900 forint. A javítás általában 1-2 órát vesznek igénybe, így sok esetben a helyszínen megvárható.

Scroll to Top