Roller szerviz Budapest: megfizethető árak

Ha elektromos rollerünk meghibásodott és javításra szorul, rögtön felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb roller szerviz Budapest városában, ahol kellő szakértelemmel, megfizethető árakkal és garanciával dolgoznak.

Az általunk üzemeltetett elektromos roller szerviz mindenképpen az elsők között szerepel ezen a listán, hiszen munkatársaink ügyfélközpontú hozzáállással, naprakész tudással, modern eszközparkkal és garanciális munkavégzéssel vállalják a járművek javítását. Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy melyek azok a problémák, amiben szervizünk segítséget tud nyújtani, de sorra vettük a szervizelési folyamatokat, sőt azt is elárultuk, hogy miben nyújtunk többet mi, mint más roller szerviz Budapesten.

Tartalomjegyzék

Milyen problémákkal lehet felkeresni egy roller szervizt?

Mivel sokan nem tudják, hogy pontosan mi tartozik egy roller szerviz hatáskörébe, a konkrét részletek ismertetése előtt érdemes tisztázni, hogy melyek azok a problémák, amelyek miatt segítséget kérhetünk.

Általánosságban elmondható, hogy minden olyan hibajelenség, ami nem egyértelmű, ámde feltételezhetően javítható, egy roller szerviz hatáskörébe tartozik. 

Ide sorolhatók olyan kisebb – vagy kisebbnek vélt – problémák, minthogy a roller hibakódot dob, nem kapcsol be vagy bizonyos tulajdonságai megváltoztak, így például lötyög a fékkar, zörög a sárvédő, recseg a kormány, nem úgy gyorsul, ahogy korábban, esetleg a töltéssel vagy az üzemidővel akadt gond.

Milyen problémákkal lehet felkeresni egy roller szervizt?

Ennél vannak nagyobb és egyértelműbb jelenségek is, amelyek roller szerviz beavatkozását igényelik. Ilyen például, ha a roller balesetet szenvedett, letörtek róla elemek vagy alkatrészek, esetleg defektet kapott.

Az általunk üzemeltetett roller szerviz Budapesten valamennyi kapcsolódó problémával várja a meglévő és leendő ügyfeleket, így ha látható, illetve beazonosítható hiba merült fel, esetleg kérdésed van, keress minket bizalommal.

Roller szerviz Budapest: ezek a leggyakoribb elektromos roller javítások!

A legtöbb roller szerviz Budapest városában hasonló javításokkal várja leendő és meglévő ügyfeleit, azonban a leggyakoribb hibák javítása mellett mi például az apróságokra is odafigyelünk.

Segítséget nyújtunk az általánosabb problémák feltárásában – például értelmezzük a hibakódokat –, de amennyiben a roller tulajdonosa nem akarja tömör gumira cserélni hagyományos kerekét, mi azt is megértjük és belsővel szerelt változattal pótoljuk.

Ettől függetlenül természetesen vannak olyan javítások, amelyek általánosabbak vagy gyakoribbak. Legyen a roller szerviz Budapesten vagy más vidéki városban, egy gumicsere például magasan a leggyakoribb javítás, legalábbis sokkal többször meghibásodik ez az alkatrész, mint egy lámpa.

Az alábbiakban ettől függetlenül természetesen összegyűjtöttük a leggyakoribb elektromos roller javításokat, hangsúlyozva továbbra is, hogy más problémákkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Elektromos roller gumi csere

A sok kemény és forró aszfalt az elektromos roller kerekeinek nagy ellensége, így egy roller szerviz Budapesten különösen gyakran javít defektet, ami egyértelmű hibajelenség, orvoslására pedig alapvetően két lehetőség van.

Az első, hogy az elektromos roller gumi csere tömör kerékkel történik. Ez a belső nélküli megoldás népszerű azok körében, akik túl sokszor kapnak defektet, de tudni kell, hogy keményebbé teszi a jármű futóművét, emiatt némileg változik az utaskomfort.

A másik alternatíva, hogy hagyományos, azaz belső tömlővel ellátott gumi kerül vissza a rollerre. Ez nem lesz defekttűrő ugyan, de megmarad a komfortos rugózás, miközben biztosítjuk, hogy mindig optimális mennyiségű nyomás kerüljön az abroncsba, sőt ennek fontosságára a tulajdonosok figyelmét is felhívjuk.

Xiaomi roller kerék csere
elekromos roller akkumulator

Elektromos roller akkumulátor csere

Akárcsak a telefonoknál, a folyamatos töltés és merülés ciklusa az elektromos rollerek akkumulátorát is próbára teszik, így 2-3 évvel a vásárlás után már gyakori jelenség, hogy a jármű üzemideje lecsökken, esetleg töltéshibák jelentkeznek.

Ezek szinte minden esetben az akkumulátor meghibásodására utalnak, és mivel a fővárosban nagyon sokan napi szinten közlekednek ilyen járművel – munkába, iskolába és így tovább –, azaz nem csak hobbicélból vásárolják, ezért egy roller szerviz Budapest környékén nagyon gyakran találkozik akkumulátorhibával.

Elektromos roller motor csere

A sokat futott elektromos rollereknél sokszor előfordulhat, hogy meghibásodik a hajtás. Ennek általában nagyon tipikus tünetei vannak, de néhány közülük összekeverhető az akkumulátorok problémájával, így például a teljesítmény csökkenése akár mindkét hibajelenségnél előfordulhat.

Az elektromos roller motor cseréje általában akkor válik nélkülözhetetlenné, ha a jármű a megszokottnál nehezebben gyorsul, nem éri el a megszokott sebességet, gondot okoznak neki az emelkedők, esetleg gyorsításkor szokatlan hangot hallat.

Xiaomi robotporszívó első motor csere
Xiaomi roller fékbowden csere

Elektromos roller fék csere

A fékrendszer minden jármű alapvető eleme, ha a biztonságos közlekedésről van szó. Nincs ez másként ez az elektromos rollereknél sem, ezért főleg a nagy forgalomban használt típusoknál egy roller szerviz Budapesten nagyon gyakran orvosol különféle fékhibákat.

Legyen szó olyan általános jelenségekről, mint a fékbowden vagy a fékbetét cseréje, vagy a fékkart érintő meghibásodások, törések, esetlegesen a fékrendszer működéséhez kapcsolódó

Egyéb gyakori roller javítások

Az elhangzottakon felül természetesen vannak még olyan elektromos roller javítások, amelyek gyakoribbnak tekinthetők az átlagosnál. Sok esetben sérül például balesetben a csengő vagy a sárvédő, esetleg a kijelző borítása, amelyek mielőbbi cserét igényelnek azért, hogy a jármű biztonságosan részt vehessen a forgalomban.

Ezen felül kiemelt figyelmet kell fordítani minden esetben a lámpákra, hiszen nemcsak azért fontosak, hogy mi láthassuk az utat rossz látási viszonyok között, hanem azért is, hogy a forgalomban résztvevő többi jármű egyaránt időben érzékelhessen minket.

Xiaomi roller lámpa csere

Roller szerviz Budapest városában: az elektromos roller javításának folyamata!

Az elektromos roller tulajdonosok között gyakori kérdés, hogy miként zajlik a kérdéses járművek javításának folyamata?

Bár az általunk üzemeltetett roller szerviz Budapest központi részén, a 13. kerületben található, a Hegedűs Gyula utca 15-ös szám alatt, így megközelítésünk autóval és tömegközlekedéssel is kiváló, azonban így is sokan szeretnének tisztában lenni azzal, hogy miként zajlik a rollerek javításának folyamata?

Alapvető célunk, hogy segítsünk azoknak, akik felkeresnek minket, így ha nem találsz választ a kérdéseinkre a cikk alapján vagy honlapunkon sem, akkor bátran gyere el hozzánk vagy hívj fel minket telefonon.

Roller szerviz Budapest városában:

A roller javítás első lépése ugyanis minden esetben a kapcsolatfelvétel. Elektromos roller problémákkal bátran fordulhatnak hozzánk e-mailben roller@xiaomiszerviz.hu, vagy nyitvatartási időben telefonon 06 30 111 9333, illetve személyesen.

A legszerencsésebb, ha személyesen látjuk a roller hibáját, hiszen tudni kell, hogy a hiba feltárása – ami a folyamat következő lépése – nálunk teljesen ingyenes. Az általunk üzemeltetett roller szerviz Budapesten hétfőtől-péntekig 9 és 18 óra között várja az ügyfeleket.

A telefonos vagy e-mailes megkeresést főként arra az esetre ajánljuk, ha bizonytalanok vagyunk a hiba kapcsán, és szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a roller valóban javításra szorul, illetve azt mi el is tudjuk végezni.

Amennyiben javítandó elektromos rollerről van szó, nemcsak pontos árajánlattal tudunk szolgálni a munkával kapcsolatban, hanem a munka várható idejével is, így teljes mértékben kalkulálható lesz, hogy mennyi ideig kell nélkülöznünk a járművet.

Mindent elkövetünk azért, hogy a javításra átvett rollereket a lehető legrövidebb időn belül, sok esetben néhány órán belül vissza tudjuk adni tulajdonosának.

Amennyiben elkészült a javítás, a megadott elérhetőségeken keressük fel a kapcsolattartó személyt az átvételi és fizetési lehetőségekkel.

Miért válaszd garancián túli Xiaomi szervizünket?

A hozzánk behozott rollereket minden esetben felkészült, évtizedes tapasztalattal rendelkező csapat javítja, akik az összes szükséges eszközzel és szerszámmal rendelkeznek, amire a szakszerű munkavégzéshez szükség van.

Azon túl, hogy a hozzánk tartozó roller szerviz Budapest egyik jól megközelíthető és frekventált helyszínén található, számos más egyéb előnyös tulajdonság is mellettünk szól.

Ingyenes bevizsgálás

Itt nincs veszteni valód! Nálunk a bevizsgálás teljesen ingyenes. Csak hozd el a problémás rollert, hogy feltárhassuk a kapcsolódó hibákat és árajánlatot adjunk a munkára.

Szerviz garancia

A javításokat minden esetben gyári minőségű alkatrészekkel végezzük el, de ami még ennél is fontosabb, hogy munkánkra 6 hónap szerviz garanciát vállalunk.

Kiszámítható árak

Nálunk nincsenek rejtett vagy nem várt extra költségek, áraink minden esetben kiszámíthatók, az esetlegesen szükséges javításokról és azok költségeiről árajánlattal tájékoztatunk.

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt a Ti elégedettségetek okozza. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a több száz elégedett ügyfélvélemény.

Zsolt Baranyai
Zsolt Baranyai
2023-01-30
Gyors, szakértő segitség, a telefonom szovtver problémájára. Mégegyszer köszönöm.
Tamás Mogyorósi
Tamás Mogyorósi
2023-01-22
Korrekt, hozzáértó csapat!
Tamás Sára
Tamás Sára
2023-01-19
Profi - perfekt csak ajánlani tudom ! Kedvesek . Azonnali szervíz szolgáltatást kaptam . Szoftverfrissítés megvárható volt . Köszönöm szépen a magyar nyelvet is a robotporszívónknak !
József Attila Megyeri
József Attila Megyeri
2023-01-19
🙂🎁

Mennyibe kerül a roller szerviz Budapesten?

Amit fontosnak tartunk kiemelni, hogy a legtöbb roller szerviz Budapesten már a bevizsgálásért is extra költségeket számol fel, de esetünkben a hiba feltárása minden esetben teljesen ingyenes.

Ezen felül minden javításhoz piacvezető árakkal szolgálunk, szem előtt tartva a megfizethetőséget. Mivel a javítások gyakran több alkatrészt érintenek, ezért konkrét árakat csak a konzultáció során, a hibák ismeretében tudunk biztosítani.

Az egyes alkatrészek, illetve elemek tekintetében kalkulált pontos javítási költségeket azonban folyamatosan frissülő árlistánkon követheted nyomon.

Roller szerviz Budapest – fordulj hozzánk bizalommal!

Szervizünk a főváros egyik legismertebb régiójában, a 13. kerületben várja minden leendő és meglévő ügyfelét. Elektromos roller akkumulátor- vagy gumi csere, esetleg általános roller szerviz Budapesten? Mi mindenben segítünk!

Műhelyünkben tapasztalt szervizesek, a legmodernebb eszközök és gyári minőségű alkatrészek biztosítják, hogy elektromos rollered problémáját tartósan megjavíthassuk.

Bármilyen hiba is adódott, keress minket bizalommal, hiszen számunkra ügyfeleink elégedettsége a legnagyobb öröm!

Scroll to Top