Redmi Note 9T szerviz árak

Redmi Note 9T szerviz

Xiaomi Redmi Note 9T akkumulátor- vagy kijelző csere rövid határidőkkel? Szervizünkben nemcsak gyors-, hanem garanciális munkavégzéssel orvosoljuk a kérdéses telefonokhoz kapcsolódó problémákat, méghozzá gyári minőségű alkatrészekkel.

Kijelző csere

29 900 Ft

Akkumulátor csere

9 900 Ft

Hátlap csere

7 900 Ft

Hangszóró csere

9 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

9 900 Ft

Redmi Note 9T javítások

A részletes Redmi Note 9T javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Redmi Note 9T ismertető

Ha szeretjük a modern és letisztult megjelenést, mindemellett pedig a jó kamerás teljesítményt, akkor a Xiaomi Redmi Note 9T-ben mi is biztosan megtaláljuk, vagy már meg is találtuk a számításainkat. Dinamikus működését 4/6GB rendszermemória és Dimensity 800U 5G lapkakészlet biztosítja neki, miközben üzemidejéről egy 5000 mAh-s akkumulátor gondoskodik. Erőteljes kamerarendszere egy 48 megapixeles központi szenzorra épül fel, amihez 2+2 megapixeles társszenzorok tartoznak, de a 13 megapixeles szelfikamera sem hiányzik a sorból.

Redmi Note 9T ismertető

Redmi Note 9T szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 9T kijelző cseréjére?

A legtöbbször különféle sérülések esetén, így a karcolások, törések vagy repedések csak teljes kijelző cserével orvosolhatók, akárcsak a beázások vagy például a különféle képhibák.

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 9T akkumulátor cseréjére?

Általában akkor, ha a telefon már több éve aktív használatban van, az üzemidő pedig jelentős mértékben lecsökkent, esetleg különféle töltéshibákat produkál a telefon.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

A komplett akkumulátor csere ára a Xiaomi Redmi Note 9T esetén bruttó 9.900 forint, a javítás folyamata pedig általában 1-2 órát vesz igénybe, gyakran a helyszínen megvárható.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

A Xiaomi Redmi Note 9T kijelző csere ára minden esetben 24.900 forint, kivéve akkor, ha más alkatrésszel is vannak problémák, hiszen a képernyő sokszor nem sérül egymagában.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Redmi Note 9T okostelefonon?

A kijelző és az akkumulátor mellett a telefon cserélhető alkatrészei között találjuk a mikrofont, a hangszórót, a hátlapot, valamint a töltőcsatlakozót egyaránt.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Erre a problémára a szervizfutár szolgáltatás jelent megoldást. Segítségével az ország bármelyik pontjáról gyorsan és egyszerűen beküldhetjük hibás telefonunkat a szervizbe. További információk a kapcsolódó menüpont alatt.

Scroll to Top