Redmi Note 8T szerviz árak

Redmi Note 8T szerviz

Garanciális javítással, gyors határidőkkel és gyári minőségű alkatrészekkel orvosoljuk a Xiaomi Redmi Note 8T valamennyi meghibásodását, legyen szó akár az akkumulátor-, akár a kijelző cseréjéről vagy az USB csatlakozó problémájáról.

Kijelző csere

24 900 Ft

Akkumulátor csere

9 900 Ft

Hátlap csere

9 000 Ft

Hangszóró csere

8 000 Ft

Mikrofon csere

7 000 Ft

USB csere

8 900 Ft

Redmi Note 8T javítások

A részletes Redmi Note 8T javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Redmi Note 8T ismertető

A Xiaomi Redmi Note 8T egy közkedvelt modell a gyártóhoz kapcsolódó Note termékcsaládból, melyben a fiatalos megjelenés és a duzzadó erő kapták a központi szerepet. A telefon a Snapdragon 665 lapkakészletre és 3/4GB RAM-ra épül fel, minden oldalról Gorilla Glass 5 védelmet kapott, a 6,3 hüvelykes kijelző és a 4000 mAh-s akkumulátor mellett pedig a kamerarendszere jelenti az egyik legkiemelkedőbb pontját. A 48 megapixeles központi szenzort ugyanis ebben a készülékben egy 8+2+2 megapixeles rendszer egészíti ki a hátlapon, de az előlapon is egy 13 megapixeles szelfikamera kapott helyet.

Redmi Note 8T ismertető

Redmi Note 8T szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 8T kijelző cseréjére?

Bár különféle képhibák esetén is a teljes kijelző csere a megoldás a Xiaomi Redmi Note 8T okostelefonnál, de a legtöbbször törésnél vagy repedésnél van szükség rá.

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 8T akkumulátor cseréjére?

Amikor az üzemidő már drasztikusan lecsökkent, mindemellett pedig töltésproblémák is felléptek, akkor a legtöbbször csak a teljes akkumulátor csere segíthet a készüléken.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

A Xiaomi Redmi Note 8T akkumulátor cseréje – ha nincs más probléma a készülékkel –, bruttó 9.900 forintba kerül, maga a javítási folyamat pedig 1-2 óráig tart.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

Ha a sérülés kizárólag a képernyőt érte, akkor a Xiaomi Redmi Note 8T esetén a komplett kijelző csere ára bruttó 23.000 forint, amihez jellemzően 1-2 órás munkavégzés tartozik.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Redmi Note 8T okostelefonon?

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Redmi Note 8T oA legtöbb esetben az USB csatlakozó hibája és a hátlap törése jellemző még erre a készülékre, de a mikrofon és a hangszóró is cserélhető, ha szükség van rá.kostelefonon?

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

A leggyorsabb megoldást ilyen esetben a szervizfutár szolgáltatásunk igénybe vétele jelenti, aminek részeként vidékről is beküldhetjük javításra meghibásodott készülékünket. Bővebb információ a szervizfutár menüpontban található.

Scroll to Top