Redmi Note 8 Pro szerviz árak

Redmi Note 8 Pro szerviz

Eltörött a kijelző vagy a hátlap? Meghibásodott az akkumulátor vagy az USB csatlakozó? Xiaomi Redmi Note 8 Pro szervizünkben gyorsan, piacvezető áron és garanciával javítjuk a kérdéses telefon valamennyi meghibásodását.

Kijelző csere

28 900 Ft

Akkumulátor csere

9 900 Ft

Hátlap csere

9 000 Ft

Hangszóró csere

8 000 Ft

Mikrofon csere

7 000 Ft

USB csere

8 900 Ft

Redmi Note 8 Pro javítások

A részletes Redmi Note 8 Pro javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Redmi Note 8 Pro ismertető

Ha ragaszkodunk a jó ár-érték arányhoz, a Xiaomi Redmi Note 8 Pro még mindig egy kiváló okostelefonnak tekinthető a piacon, mely elragadó megjelenésével és erős kamerarendszerével mindenkit levesz a lábáról. Nem véletlenül, hiszen a 20 megapixeles szelfikamera mellett a hátlapján egy 64 megapixeles fényképezőgépet találni további három segédszenzor mellett. Mindehhez pedig erőteljes hardver társul Mediatek Helio G90T lapkával és 4/8GB RAM-mal, de kiemelendő a sorból a 4500 mAh-s akkumulátor mellett a 64/256GB-os belső tárhely is.

Redmi Note 8 Pro ismertető

Redmi Note 8 Pro szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 8 Pro kijelző cseréjére?

Általában fizikai sérülések, így törések vagy repedések, esetenként beázások során a leggyakrabban, de az érintőpanel gondjai és a képhibák is csak kijelző cserével javíthatók.

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 8 Pro akkumulátor cseréjére?

Ha az újkori teljesítmény és üzemidő már nem a régi, esetleg a töltés is problémás, akkor a Xiaomi Redmi Note 8 Pro régi fényét csak egy komplett akkumulátor csere adhatja vissza.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

Amennyiben a Xiaomi Redmi Note 8 Pro kapcsán kizárólag új alkatrészre van szükség, a nagyjából 1-2 óráig tartó akkumulátor csere ára bruttó 9.900 forint lesz.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

A Xiaomi Redmi Note 8 Pro kijelző csere bruttó 25.000 forintba kerül abban az esetben, ha a telefont nem érte más sérülés, azaz csak a panel szorul javításra.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Redmi Note 8 Pro okostelefonon?

A hangszóró és a mikrofon mellett a legtöbb esetben az USB- vagy más néven töltőcsatlakozó szokott meghibásodni, de a törött hátlap szintén a cserélhető alkatrészek közé sorolható.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Redmi Note 8 Pro okostelefonon?

A szervizfutár szolgáltatás éppen az ilyen problémák áthidalására szolgál, hiszen ezzel az ország minden tájáról lehetőségünk van elküldeni hibás készülékünket a szervizbe. Pontosabb részletek a szervizfutár menüpont alatt olvashatók.

Scroll to Top