Redmi Note 10 szerviz árak

Redmi Note 10S szerviz

Meghibásodás esetén gyorsan, garanciával és gyári minőségű alkatrészekkel orvosoljuk a Xiaomi Redmi Note 10S okostelefonok valamennyi problémáját, legyen szó akár a kijelző, akár az akkumulátor, akár az USB csatlakozó cseréjéről.

Kijelző csere

39 900 Ft

Akkumulátor csere

11 900 Ft

Hátlap csere

12 900 Ft

Hangszóró csere

8 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

11 900 Ft

Redmi Note 10S javítások

A részletes Redmi Note 10S javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Redmi Note 10S ismertető

A Xiaomi Redmi Note 10S a modern megjelenés, a nyers erő és az elérhetőség megtestesítője! A Snapdragon 678 chipset és a 4/6GB RAM miatt dinamikus és kiegyensúlyozott hardver jellemző rá, miközben az 5000 mAh-s akkumulátor nemcsak gyorsan tölt – a 33W-os gyorstöltővel –, hanem kielégítő üzemidőt is nyújt a telefonnak. A kamerás teljesítmény pedig szintén megfelelő a Redmi Note-szériában, a 48+8+2+2 megapixeles hátlapi rendszer tökéletes hátteret nyújt minden helyzetben és minden eseményhez, de a 13 megapixeles szelfikamera is nagyon hasznos társ.

Redmi Note 10 ismertető

Redmi Note 10S szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Redmi Note 10S kijelző cseréjére?

Olyan esetekben szükséges a kijelző csere, ha a készülék használatát a panel súlyos fizikai sérülése akadályozza, esetleg képhibákat vagy az érintőpanel meghibásodását tapasztaljuk.

Mikor van szükség a Redmi Note 10S akkumulátor cseréjére?

Az akkumulátor cseréjére a legtöbb esetben akkor van szükség, ha az üzemidő jelentős mértékben lecsökkent, és kellemetlenül sokszor kell tölteni a készüléket.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

A Xiaomi Redmi Note 10S akkumulátor csere ára bruttó 11.900 forint abban az esetben, ha nincs más probléma a készülékkel. A javítás ideje a telefon esetén általában 1-2 órát vesz igénybe.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

Egységesen bruttó 39.900 forint a Xiaomi Redmi Note 10S kijelző csere ára, mely magában foglalja a cserealkatrészt, valamint természetesen a munkadíjat is.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Redmi Note 10S okostelefonon?

Az akkumulátor és a kijelző mellett ennél a típusnál a cserélhető alkatrészek közé tartozik még a mikrofon, a hangszóró, az USB csatlakozó és természetesen a hátlap is.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Szervizfutár szolgáltatásunk segít megoldani ezt a problémát. Lakjunk akár vidéken, akár a fővárosban, a futár segítségével könnyedén eljuthat hozzánk a hibás telefon, mely hasonló módon jut vissza tulajdonosához a javítást követően. Bővebb információk a szervizfutár menüpont alatt.

Scroll to Top