Redmi Note 10 Pro szerviz árak

Redmi Note 10 Pro szerviz

Problémás akkumulátor? Eltörött kijelző? Xiaomi Redmi Note 10 Pro szervizünkben segítünk orvosolni a telefon valamennyi meghibásodását. Mindezt gyári minőségű alkatrészekkel, gyors javítással és természetesen garanciával.

Kijelző csere

Készlethiány

Akkumulátor csere

13 900 Ft

Hátlap csere

12 900 Ft

Hangszóró csere

9 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

11 900 Ft

Redmi Note 10 Pro javítások

A részletes Redmi Note 10 Pro javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Redmi Note 10 Pro ismertető

A Xiaomi Redmi Note 10 Pro egy igazi ár-érték arány bajnok okostelefon, hiszen elérhető áron kínál elképesztő teljesítményt. Elég csak a 108 megapixeles központi kamerájára gondolni, ami magasan a legjobbak közé sorolható a piacon, de a Snapdragon 732G lapkakészletre és 6/8GB RAM-ra épülő hardver is ütőképes párost alkot. Mindehhez ráadásul az 5020 mAh-s akkumulátornak köszönhetően még kimagasló üzemidő is társul, miközben a 33W-os gyorstöltésnek hála rendkívül gyorsan tudunk életet lehelni belé.

Redmi Note 10 Pro ismertető

Redmi Note 10 Pro szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 10 Pro kijelző cseréjére?

A komplett kijelző csere jellemzően nagyobb fizikai sérülések, repedések, törések esetén szükséges, de a beázások, a képhibák és az érintőpanel problémái is így orvosolhatók.

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 10 Pro akkumulátor cseréjére?

A legtöbbször olyan esetben, ha az üzemidő, és az ehhez kapcsolódó teljesítmény jelentős mértékben lecsökkent a Xiaomi Redmi Note 10 Pro újkori állapotához viszonyítva.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

Az akkumulátor csere ára a Xiaomi Redmi Note 10 Pro esetén bruttó 13.900 forintba kerül, konkrétan a javítás folyamata pedig 1-2 óráig tart, így gyakran akár meg is várható.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

Egy komplett Xiaomi Redmi Note 10 Pro kijelző csere ára – ha nincs szükség más alkatrész javítására – általában bruttó 39.900 forintba kerül, és többnyire 1-2 órán belül elkészül.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Redmi Note 10 Pro okostelefonon?

Az USB csatlakozó és a hátlap mellett a készülék kapcsán a mikrofon és a hangszóró cserélhetők – természetesen a fentiekben kiemelt kijelző és akkumulátor mellett.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Akár vidéken élünk, akár a fővárosban, a szervizfutár szolgáltatás éppen ennek a problémának az áthidalására szolgál, hiszen futár segítségével juttathatjuk el a szervizbe a meghibásodott készüléket. Bővebb részletek a kapcsolódó menüpont alatt.

Scroll to Top