Redmi Note 10 5g szerviz árak

Redmi Note 10 5G szerviz

Problémás akkumulátor? Eltörött kijelző? Xiaomi Redmi Note 10 5G szervizünkben segítünk orvosolni a telefon valamennyi meghibásodását. Mindezt gyári minőségű alkatrészekkel, gyors javítással és természetesen garanciával.

Kijelző csere

29 900 Ft

Akkumulátor csere

12 900 Ft

Hátlap csere

9 900 Ft

Hangszóró csere

8 900 Ft

Mikrofon csere

9 900 Ft

USB csere

9 900 Ft

Redmi Note 10 5G javítások

A részletes Redmi Note 10 5G javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Redmi Note 10 5G ismertető

A nagy népszerűségnek örvendő Xiaomi Redmi Note 10 5G-s modellje a kiváló ár-érték arányt képviselő okostelefonok iskolapéldája, mely fiatalos megjelenéssel és nagy tudással büszkélkedhet. Alapját az 5G-képes Dimensity 700-as lapkakészlet biztosítja, amihez modelltől függően 4-8GB RAM társul, tehát egy kifejezetten erőteljes hardverről beszélünk. Mindezt 6,5 hüvelykes IPS LCD kijelző, egy kifejezetten nagy tudású kamerarendszer (48+2+2 megapixel hátul és 8 megapixel elöl), illetve egy 5000 mAh-s akkumulátor teszi igazán teljessé.

edmi Note 10 5g ismertető

Redmi Note 10 5G szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 10 5G kijelző cseréjére?

A kijelző cseréje általában látható, a használatot befolyásoló fizikai sérülések, különféle képhibák, beázások, valamint az érintőpanelhez kapcsolódó problémák miatt elengedhetetlen.

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi Note 10 5G akkumulátor cseréjére?

Leginkább olyan esetekben, ha az üzemidő már nagyon lecsökkent, és zavaróan sokszor, napjában többször kell tölteni a telefont. Az akkumulátor csere a legtöbbször megoldja ezt a problémát.

Mennyibe kerül az akkumulátor cseréje?

Az akkumulátor csere a Xiaomi Redmi Note 10 5G esetében bruttó 12.900 forintba kerül, ha nincs szükség más beavatkozásra. A javítás jellemzően ritkán tart tovább 1-2 óránál.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

A Xiaomi Redmi Note 10 5G kijelző csere egységesen bruttó 29 900 forintba kerül abban az esetben, ha a készüléknek nincs más hibája. A beavatkozás maximum 3 órát vesz igénybe.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Redmi Note 10 5G okostelefonon?

A leggyakoribb javítások között a fentieken túl az USB csatlakozó-, a hátlap-, valamint természetesen a mikrofon és a hangszóró cseréjét kell kiemelni a sorból.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Szervizfutár szolgáltatásunk éppen ebből a célból született. Részeként a vidéken élők és a fővárosiak egyaránt beküldhetik hozzánk futár segítségével a meghibásodott készüléket, illetve ugyanilyen formában kérhetik vissza a javított változatot. Bővebb részletek a szervizfutár menüpont alatt.

Scroll to Top