Redmi 9 szerviz árak

Redmi 9 szerviz

Kijelző- vagy akkumulátor probléma, esetleg valami más meghibásodás lépett fel Xiaomi Redmi 9 okostelefonunknál? Nálunk gyári minőségű alkatrészekkel, garanciális munkavégzéssel és elérhető árakkal orvosoljuk a telefon valamennyi problémáját!

Kijelző csere

25 900 Ft

Akkumulátor csere

12 900 Ft

Hátlap csere

8 000 Ft

Hangszóró csere

8 000 Ft

Mikrofon csere

8 000 Ft

USB csere

9 000 Ft

Redmi 9 javítások

A részletes Redmi 9 javítások megtekintéséhez kattints a képekre.

Redmi 9 ismertető

A Xiaomi Redmi 9 még mindig az egyik legjobb ár-érték arányt kínáló okostelefon, melynek népszerűségét az adja, hogy belépő kategóriás áron kínál középkategóriás hardvert. A MediaTek Helio G80-as lapkakészlet és a 3/6GB RAM kifejezetten dinamikus párosítást nyújt a készüléknek, mely az üzemidő terén is ott van a legjobbak között – hála az 5020 mAh- s akkumulátornak. Nagy előnye a bődületes kamerarendszer, hiszen egy 13+8+5+2 megapixeles négyes dolgozik a hátlapján, de a szelfikért is egy 8 megapixeles fényképezőgép a felelős.

Redmi 9 ismertető

Redmi 9 szerviz kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi 9 kijelző cseréjére?

Ha összetört, elrepedt vagy más fizikai sérülés érte, de csak a csere segít beázások esetén, képhibák megjelenésekor, illetve az érintőpanelhez kapcsolódó problémáknál is.

Mikor van szükség a Xiaomi Redmi 9 akkumulátor cseréjére?

A cserére a legtöbbször az üzemidő drasztikus csökkenése miatt van szükség, amikor túl sokat kell tölteni a telefont, és szeretnénk visszakapni a készülék újkori teljesítményét.

Mennyibe kerül a kijelző cseréje?

A Xiaomi Redmi 9 kijelző csere ára mindig fix összeg, meghibásodástól függetlenül nettó 24.900 forint. A javítás érkezési sorrendben történik, ezért a javítási időről tájékozódj kollégánktól.

Milyen alkatrészek cserélhetők még a Xiaomi Redmi 9 okostelefonon?

A fentiekben említett kijelző és akkumulátor mellett gyakran van szükség a hangszóró, a mikrofon, sőt az USB port és a hátlap cseréjére is.

Nem tudom személyesen bevinni a hibás telefont, mit tehetek?

Az ilyen problémák esetén jó alternatíva a szervízfutár szolgáltatásunk, amit fővárosi és vidéken élő ügyfeleink egyaránt igénybe vehetnek. Bővebb információkért látogasson el a szervizfutár menüponthoz.

Scroll to Top