Xiaomi XiaoAi Speaker Art: szép és jó bluetooth hangszóró, extrákkal

Xiaomi XiaoAi Speaker Art

Május végén mutatták be a Xiaomi XiaoAi Speaker Art hangszórót. Letisztult design, fémház, jó hangminőség és intelligens kezelhetőség jellemi a Xiaomi legújabb bluetooth hangkeltő eszközét. Kezdőára 140 dollár körül alakul, az itthoni megjelenés, s így az ár még kérdéses. 

Funkciók

A 853 grammos textúrált fémház nemcsak esztétikus, de funkcionálisan is megfelelőnek ígérkezik: robusztus, stabil konstrukció már ránézésre is. A fém rácsot 16 millió szín megjelenítésére képes „fényöv” öleli körül, amellyel kellemes hangulatvilágítást varázsolhatunk szobánkba. A finom tapintású mattfehér fedélbe szemmel láthatatlanul érintőgombot integráltak. A hangminőségről a beépített 63,5 mm átmérőjű, szélessávú hangszórók gondoskodnak, speciális impregnált papírmembránnal és tekercseléssel és U-alakú peremkialakítással, utóbbi megoldás a mélyhangok visszaadását javítja. Professzionális DTS hangolás és kétcsatornás sztereó hangreprodukció jellemzi a kompakt rendszert.

Ami az intelligens interakciót illeti, a hangrendszer része a Xiaomi saját fejlesztésű Jasmine „emocionális ébresztés”. A hangszóró több mint 2000 okoseszköz több mint 1600 funcióját támogatja. A hangszóró a Bluetooth mellett Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik (2.4GHz / 5GHz, 802.11 a / b / g / n / ac). Együttműködik minden okostelefonnal Android 4.4 és iOS 9 felett.

Mostanság a Xiaomi XiaoAi hangszóró-szériában több termék is megjelent, köztük az érintőkijelzős Pro 8, a Redmi XiaoAi, a Xiaomi XiaoAi, a Xiaomi XiaoAi Speaker Pro, Xiaomi XiaoAi Speaker univerzális távirányítós verzió, a Xiaomi XiaoAi Speaker Play, a XiaoAi Speaker HD, a XiaoAi Speaker mini, a Xiaomi XiaoAi ’super call’ verzió, a Xiaoai Bluetooth hordozható verzió, és így tovább. A Xiaomi XiaoAi Speaker Art követi a Xiaomi design- és minőségi hagyományait. Továbbfejlesztett, optimalizált hangminőséget nyújt, így megfelel az igényesebb felhasználóknak, akik vágynak a tiszta hangreprodukcióra, de egyúttal fontos számukra a letisztult, elegáns kinézet is.

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top