Telefon szerviz Budapest: ezért érdemes a Xiaomi Szervizt választani!

Telefon szerviz Budapest: ezért érdemes a Xiaomi Szervizt választani!

Okostelefonjaink ma már az életünk részét jelentik, ezért meghibásodásuk komoly problémát jelent a hétköznapokra nézve. Beszéljünk akár egy törött kijelzőről, akár egy megöregedett akkumulátorról, mindig adja magát a kérdés: melyik a legjobb telefon szerviz Budapest szívében?

A 13. kerületben található Xiaomi Szerviz ilyen esetekben mindig az elsők között kerülhet szóba, hiszen nálunk az ügyfélközpontú hozzáállás mellett a megfelelő szaktudás, a minőségi alkatrészek, a gyors határidők és a piacvezető árak egyaránt garantáltak.

Hogy milyen problémákat tudunk orvosolni egy meghibásodott okostelefon kapcsán? Egyáltalán miért mi vagyunk a legjobb választás ilyen esetekben? Cikkünkben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk, ami segíthet a döntésben.

Milyen alkatrészei cserélhetők egy okostelefonnak?

A modern okostelefonokról tudni kell, hogy nagy általánosságban már jól javíthatók, több alkatrészük könnyedén cserélhető, amennyiben tehát ár-érték arányban érdemes számításba venni ezt a lehetőséget, akkor valamennyi hibájuk elhárítható.

Hangsúlyozandó azonban, hogy nem minden esetben érdemes foglalkozni egy okostelefon javításával. Vannak például olyan készülékek, amelyek többéves mivoltuk ellenére még mindig csak drága alkatrészekkel javíthatók. Ilyenkor gyakran jobban megéri, ha inkább egy vadonatúj modellt vásárolunk.

Egy jó telefon szerviz Budapesten azonban képes orvosolni valamennyi kijelző hibát, cserélni az akkumulátort, a hátlapot, a hangszórót, a mikrofont, valamint természetesen a töltőcsatlakozót is, ha valamilyen okból kifolyólag az USB bemenet tönkrement.

Természetesen ezeken kívül is lehetnek olyan alkatrészek, amelyek cserélhetők, de a legtöbb telefon szerviz ezekre vállalkozik elsődlegesen, mert egy kamera csere vagy egy alaplap csere bár megvalósítható, azonban a költségek tekintetében gyakran nem éri meg foglalkozni ezekkel a hibajelenségekkel.

Az alkatrészek mellett mindenképpen ki kell még emelnünk a szoftveres problémákat. Bár ebben az esetben nincs alkatrészcsere, azonban gyakran így is rendkívül fontos foglalkozni vele, legyen szó akár a rendszer helyreállításáról, akár az adatmentésről.

Telefon szerviz Budapesten – Milyen problémákkal fordulhat hozzánk?

Azt tehát már tudjuk, hogy milyen sokat veszíthetünk abban az esetben, ha nem a megfelelő telefon szerviz mellett döntünk, így az alábbiakban sorra vettük azokat a tényezőket, amelyeknek mindenképpen meg kell felelnie a kiválasztott szolgáltatónak:

Az általunk üzemeltetett telefon szerviz Budapesten a fentiekben kiemelt és egyben gyakoribbnak tekinthető hibák javításával foglalkozik. Lássuk, hogy milyen problémákra tudunk megoldást találni!

 

Kijelző csere

Egy kijelző cseréjére jellemzően akkor van szükség valamennyi okostelefon esetén, ha az eltörött vagy befolyt, azaz olyan látható sérülést szenvedett, ami akadályozza rendeltetésszerű használatát, esetleg a kialakult repedések miatt megnövekszik a későbbi meghibásodások – például beázások – esélye.

Kijelző csere

 

Egy telefon kijelzője természetesen nem csak sérülésből fakadóan tud tönkre menni. Előfordulhat belső hibajelenség is, amikor a képernyő csíkoz, elszíneződik, foltok jelennek meg rajta vagy csak egyszerűen nem kapcsol be.

 

Akkumulátor csere

Az akkumulátor csere szintén nagyon gyakori javítás a telefon szervizek körében. Különösen általános olyan készülékeknél, amelyek évek óta használatban vannak és még az eredeti gyári akkumulátorral rendelkeznek, ami helyes töltés mellett is veszít a hatékonyságából 2-3 év után.

Akkumulátor csere

A problémás akkumulátor egyik jellemző tünete, hogy az üzemidő drasztikusan lecsökken, a készüléket egyre gyakrabban kell tölteni, de előfordulhat olyan eset is, hogy bizonyos töltöttségi szintnél a készülék egyszerűen kikapcsol.

 

Hátlap csere

A hátlap cseréje nagyon sokszor együtt jár a kijelzőtöréssel, hiszen amennyiben egy telefon eltörik, akkor ott nagyon gyakran a hátsó felület is megsérül kisebb-nagyobb mértékben. Fontos odafigyelni azokra az esetekre, amikor a hátlap önmagában törik el.

Hátlap csere

Ezt a telefontulajdonosok többsége hajlamos figyelmen kívül hagyni, mert úgy vélik, esztétikai probléma. Valójában azonban ezzel sérül a készülék elsődleges védelmi vonala, így kosz, por és nedvesség kerülhet a belső hardverekhez, ami további meghibásodásokat idézhet elő.

 

Hangszóró csere

Az általunk üzemeltett telefon szerviz Budapesten az olyan kisebb javításokat is elvégzi, mint amilyen például a hangszóró csere, ami bizonyos modellek esetében közel sem tekinthető kis beavatkozásnak, hiszen gyakran több alkatrészt is ki kell hozzá szerelni.

Hangszóró csere

A hangszóró cseréjére általában akkor van szükség, ha a készülék egyáltalán nem ad ki hangot médiatartalmak lejátszásakor vagy telefonáláskor, esetleg kellemetlen hanghibák jelentkeznek, mint amilyen a recsegés, a visszhang vagy az erőteljes halkulás.

 

Mikrofon csere

A hangszóró cseréjéhez hasonlóan a mikrofon csere is gyakori javítás a telefon szervizeknél. Apró alkatrészről van szó, azonban jelentős mértékben meg kell bontani hozzá a készüléket ahhoz, hogy elvégezhető legyen a javítás.

A mikrofont jellemzően akkor kell cserélni, ha telefonáláskor a vonal túlsó végén nem hallanak minket megfelelően, vagy csak különféle hanghibák társaságában, mint amilyen például a recsegés, az erőteljes visszhang, esetleg a jelentős halkulás.

 

USB csere

Az általánosabb telefon szervizes beavatkozások közé sorolható még az USB csere, ami a mai készülékeknél már nemcsak az adatátvitelre szolgál, hanem az eszköz töltését egyaránt ezen keresztül tudjuk biztosítani.

USB csere

Az USB port cseréjére jellemzően akkor van szükség, ha a kérdéses csatlakozó valamilyen okból kifolyólag mechanikai sérülést szenvedett vagy más okból kifolyólag már nem látható el vele a készülék töltése, illetve az adatátvitel sem.

Így zajlik a javítás telefon szervizünkben

A hozzánk tartozó telefon szerviz Budapesten kivételesen magas színvonalon foglalkozik a készülékek javításával.

Amennyiben minket választ, az első lépés minden esetben a kapcsolatfelvétel legyen. Ez megtörténhet telefonon vagy e-mailben, de amennyiben nem okoz problémát elutazni hozzánk a 13. kerületbe (Hegedűs Gyula utca 15.), akkor a személyes egyeztetést javasoljuk.

Amint eljutott hozzánk a problémás készülék, megkezdjük a hiba feltárását. A diagnosztika nálunk teljesen ingyenes, így senkinek nincs vesztenivalója abban az esetben, ha minket választ.

Amennyiben feltártuk a hiba okát, pontos árajánlatot tudunk adni a javításra. Nálunk nincsenek rejtett költségek, szervizünkben mindig pontos végösszeget tudunk kalkulálni a beavatkozás előtt.

A legtöbb munkát úgy vállaljuk el, hogy a javítást legkésőbb másnapra el tudjuk végezni, de vannak olyan kisebb megbízások, amelyekkel akár még aznap elkészülünk, így a készülék tulajdonosa gyakorlatilag meg tudja várni a javítást valamelyik közeli kávézóban.

Amint a javítási munkálatokkal elvégeztünk, értesítjük a tulajdonost, aki miután megbizonyosodott róla, hogy a problémát elhárítottuk, csak azt követően egyenlíti a korábban megbeszélt szervizköltségeket.

Telefon szerviz Budapest városában? Ezért kitűnő választás a Xiaomi Szerviz!

Az általunk fenntartott telefon szerviz Budapest központi helyszínén, a 13. kerületben helyezkedik el a Hegedűs Gyula utca 15-ös szám alatt. Ez azért nagyon fontos, mert kiváló megközelíthetőséggel rendelkezünk.

Tömegközlekedésnél a 3-as metró Nyugati-pályaudvarnál található megállójához vagyunk a legközelebb, ha pedig villamossal érkezünk, a 4-es 6-os útvonala a legjobb választás a Jászai Mari téri megálló miatt.

Ha a buszt választjuk, több járat is jár a közelünkben, de a 15-ös busz útvonalán üzletünktől alig néhány méterre található buszmegálló, míg az autóval érkezőknek jó hír, hogy telefon szervizünk előtt jellemzően mindig van parkolóhely, de csúcsidőszakban a közeli utcák is ideálisak megálláshoz.

Nagyon sok telefon szerviz Budapesten nem vállal ingyenes bevizsgálást, nálunk azonban a hiba feltárása nem kerül pénzbe, áraink pedig teljesen kiszámíthatók, nincsenek rejtett költségek, a bevizsgálás során adott árajánlat a mérvadó minden esetben.

Szintén mellettünk szól még, hogy szervizünkben hozzáértő, magasan képzett munkatársak végzik a telefonok javítását, méghozzá kitűnően felszerelt műhelyben, a beavatkozásokhoz szükséges felszerelésekkel.

Munkáinkra természetesen szervizgaranciát vállalunk, így az elvégzett javításokra 6 hónap szavatosságot adunk. A sokéves szakmai tapasztalatunk mellett ráadásul nálunk garantált, hogy a javítás során kizárólag minőségi alkatrészek kerülnek a telefonokba.

Végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelnünk gyorsaságunkat, hiszen hatalmas raktárkészlettel a hátunk mögött biztosítjuk, hogy a javítások zömét záros határidőn belül, sok esetben aznapra vagy legkésőbb másnapra tudjuk vállalni.

Mennyibe kerül a telefon javítása?

Hogy mennyibe kerül egy telefon javítása, azt előzetesen nagyon nehéz meghatározni. Ezért van szükség a bevizsgálásra, hiszen a szerelés árát befolyásolja a készülék típusa, illetve a hiba jellege is természetesen.

A régebbi modellek esetében például nem kizárt, hogy egy kijelző cseréje már 30-40 ezer forintból elkészülhet, de egy újabb készüléknél 50-100 ezer forint, vagy még ennél is drágább lehet a végösszeg a kijelző cseréjénél.

Telefon szervizünk oldalán valamennyi készülékhez pontos árakat tüntettünk fel, amelyek folyamatosan frissülnek, de sok esetben ajánlatot kell kérni a javításra.

Telefon szerviz Budapesten – a Xiaomi Szerviz a 13. kerületben várja Önt!

A Xiaomi telefon szerviz Budapest jól frekventált városrészén, a 13. kerületben helyezkedik el, így jó megközelíthetőséggel, ügyfélközpontú hozzáállással, garanciális munkavégzéssel és természetesen kimagasló színvonallal várjuk ügyfeleinket.

Legyen szó a kijelző vagy az akkumulátor cseréjéről, esetleg más beavatkozásról, gyakorlott szervizes kollégáink a lehető legmagasabb színvonalon biztosítják meghibásodott okostelefonja javítását. Keressen minket bizalommal, nálunk nincs vesztenivalója!

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top