Bemutatkozott a Xiaomi Watch S1 Pro okosóra

Bemutatkozott a Xiaomi Watch S1 Pro okosóra

Egyre határozottabban szeretné képviselni magát az okosórás piacon a Xiaomi, akik a napokban bemutatták legújabb eszközüket, mely Watch S1 Pro név alatt az ismert termékcsalád legújabb tagjaként ismét bebizonyítja, hogyan is kell prémium terméket alkotni.

Merthogy a Xiaomi Watch S1 Pro semmiképpen sem a belépő kategóriát képviseli, éppen ellenkezőleg, a legjobbak között szeretné megmérettetni magát úgy, hogy közben az árcédula tekintetében sem esett túlzásokba a gyártó. 

Lássuk, hogy mit tudunk jelenleg az S1 Pro okosóráról!

Klasszikus óraformával, 1,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel

A termék leginkább előnyös tulajdonsága nem más, minthogy a klasszikus óraformát képviseli, miközben mégis egyszerűen zseniális megjelenéssel rendelkezik. Olyan, mintha a hagyományos vonalakat kellemesen elegáns és újszerű megoldásokkal elegyítették volna, aminek a keresztezéséből valami tartósan látványos, mondhatni igazi örök darab született.

Az elragadó küllemhez pedig természetesen precíz megoldások csatlakoztak, magas minőséget képviselő prémium anyaghasználattal, valamint egy 1,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel látták el, ami dacára annak, hogy érintőpanel lett, a könnyedebb irányítás érdekében az óra házának oldalára még egy tekerhető gombot is feltettek extraként.

Klasszikus óraformával, 1,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel

Hogy a kiegészítő már a prémium vonalat képviseli, azt jól bizonyítja a védelmét szolgáló zafírkristály üveglencse, ami kimagasló élettartamot nyújt a sérülésekkel szemben. Érdekesség, hogy magát az órát többszörösen is személyre szabhatjuk, hiszen eleve kapható ezüst és fekete tokkal, sőt barna bőrszíjjal és fekete szilikonszerű megoldással is.

Mindezt ráadásul a nagyon könnyedén cserélhető, egyszerű tüskékkel rögzített óraszíjak teszik még egyszerűbbé. Személyre szabhatóságát tovább növelik a szabadon kalibrálható óralapok, hiszen több mint száz különféle stílusú és funkciójú digitális hátteret állíthatunk be, hogy mindig az aktuális ízlésünkhöz illeszkedjen az egész.

Fejlett szoftveres háttér

Amivel kapcsolatban a Xiaomi Watch S1 Pro különösen magas minőséget képvisel, az nem más mint a szoftveres háttér. Nem elég ugyanis, hogy az eszköz kiválóan néz ki, de ráadásul sikerült magasabb szintre emelni a felhasználói élményt, így például a szinkronizáció tekintetében jelentős szintet lépett az eszköz.

Nincsenek többé késlekedve érkező vagy elkallódó értesítések, mindent azonnal, valós időben és zavartalanul kapunk majd az órán keresztül, sőt mi több, amennyiben Xiaomi telefonhoz csatlakoztatnánk, már nemcsak a párosítás lesz egyszerűen gyerekjáték, hanem a legtöbb beállítás is.

Aki az aktivitás ellenőrzése miatt választaná az okosórát, annak sem kell csalódnia a Watch S1 Pro-ban. Csak sportoláshoz több mint 100 különféle programot kínál, sőt mi több, külön gyakorlatsorokat ajánl azoknak, akik zsírt égetnének, akik fejlesztenék az állóképességüket, vagy éppen a szív és a tüdő egészségére koncentrálnának a mozgással.

Nemcsak segíti, hanem követi és értékeli is az edzéseket, miközben rögzíti az elégetett kalóriák mennyiségét, az edzés intenzitását, de mindemellett hétköznapi egészségi funkciókkal egyaránt rendelkezik, ezáltal az alvás, a pulzusszám vagy a vér oxigénszintjének nyomon követése egyaránt könnyedén megvalósítható a segítségével.

Akár 14 nap egyetlen töltéssel

Bár arról nem derültek ki pontos részletek, hogy a Xiaomi Watch S1 Pro-ban milyen hardverek teljesítenek szolgálatot, ellenben az biztos, hogy olyan jelentős teljesítményű akkumulátor kapott benne helyet, ami egyetlen töltéssel akár 14 napon keresztül képes biztosítani az okosóra működését.

A gyártó szerint elegendő csak 10 percnyi töltés ahhoz, hogy két teljes napig ne legyen vele semmi problémánk. Mindehhez vezeték nélküli töltődokkoló is tartozik, ami lassabban ugyan, de 85 perc alatt képes 100 százalékra feltölteni az okosórát.

Természetesen az óra a legújabb típusú Bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni okostelefonjainkkal, ami lehetőséget ad arra, hogy ezen keresztül még telefonhívásokat is indíthassunk róla, hiszen kiváló hangszóró és mikrofon is helyet kapott rajta, méghozzá zajszűrő algoritmussal kiegészülve.

A Xiaomi Watch S1 Pro ára

Egyelőre sajnos nem tudni még, hogy a Xiaomi Watch S1 Pro mikor érkezik, az viszont már biztos, hogy átszámítva mintegy 150 ezer forintos áron kerülhet a boltok polcaira – alighanem idén tavasszal.

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top