Ezzel az alkalmazással a legegyszerűbb átköltözni egy Xiaomi okostelefonra

Mi Mover költözés

Egy új okostelefon megvásárlása minden ember életében óriási döntés, hiszen normál esetben az adott készülék hosszú hónapokon, gyakran éveken át a mindennapjaink részét képezi majd, ezért fontos a jó választás mellett az is, hogy a régi telefonunkról valamennyi adatot hiánytalanul átköltöztessünk az új készülékre.

Egy új telefon beszerzésekor ugyanis nem tudunk és nem is szabad teljesen szakítani a múlttal, nem egy új kezdetként, mint inkább folytatásként kell tekintenünk a váltásra, és amennyiben úgy döntünk, hogy a Xiaomi valamelyik modellje lesz a befutó, az átköltözés gyakorlatilag pofonegyszerű lesz.

Xiaomi és Xiaomi között eddig is könnyen zajlott a költözés

Amennyiben a Google által kínált lehetőségeket nem vesszük számításba, a Xiaomi eddig is rendkívül egyszerű megoldást nyújtott abban az esetben, ha egy saját gyártású készülékükről szerettünk volna átköltözni egy a portfóliójuk részét képező modellre.

Sokszor okozott azonban fejtörést, amikor egy más gyártmányú készülékről akartunk Xiaomira váltani, hiszen ilyenkor az adatátvitel rengeteg esetben még az alapvető adatok tekintetében sem igazán volt működőképes.

Hogy ezt a problémakört megelőzze a gyártó, megálmodtak egy komplett applikációt, ami a Mi Mover nevet kapta a keresztségben, és pontosan azt a célt szolgálja, hogy leegyszerűsítse az átköltözés folyamatát abban az esetben, ha valami más márkáról váltanánk Xiaomira.

A Mi Átköltözés segít egyszerűen költözni

Amennyiben mi is ebben a cipőben járunk, és most van először Xiaomi okostelefonunk, akkor érdemes lehet letölteni a Mi Mover, vagy a Play Áruházból a kissé magyartalan névvel ellátott Mi Átköltözés applikációt, ami alaposan leegyszerűsíti majd a költözés folyamatát. Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű.

Nincs más teendőnk, csak a letöltést követően elindítani, megadni a működéséhez szükséges engedélyeket, majd kiválogatni a régi telefonunkról azokat az adatokat vagy extrákat, amiket szeretnénk magunkkal vinni frissen vásárolt Xiaomi készülékünkre.

Mi Mover

Ezen a téren rendkívül alapos az applikáció, de egyben óriási segítség is, ha azt szeretnénk, hiszen tulajdonképpen mappánként összesíti a másolandó tartalmakat, aminek köszönhetően elegendő csak kiválasztani a fényképek vagy az üzenetek mappát ahhoz, hogy ezek rögtön megjelenhessenek az új készüléken is.

Az adatok vezeték nélküli formában jelennek meg az új eszközön, de például a korábban feltelepített applikációkat WiFi kapcsolaton keresztül tölti majd le a Play Áruházból – amennyiben még elérhetők –, tehát rendkívül egyszerű és közérthető megoldásról beszélünk.

A Mi Átköltözés applikációval átvihetjük új készülékünkre a képeket, a videókat, a letöltött zeneszámokat, a különféle dokumentumokat, az összes üzenetet és névjegyet, a híváselőzményeket, a naptáreseményeket, de az alkalmazások mellett még a jegyezetek és a riasztások is azonnal a rendelkezésünkre állnak majd, hogy egy percre se essünk ki a napi rutinból és rögtön otthonosan érezzük magunkat a készüléken.

A program nemcsak biztonságos és megbízható, hanem rendkívül gyors megoldás abban az esetben, ha szeretnénk vezeték nélküli formában átköltöztetni a régi telefonunkon megtalálható fájlokat úgy, hogy közben nem csatlakozunk a világhálóhoz, hiszen az adatkapcsolat segítségével direkt módon telefon és telefon között létesül – szükség szerint a világháló teljes mellőzésével.

Mi Átköltözés letöltése a Play Áruházból: LETÖLTÉS

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top