9 ok, hogy miért vásároljunk Xiaomi Roborock robotporszívót

9 ok, hogy miért vásároljunk Xiaomi Roborock robotporszívót

A Xiaomi Roborock robotporszívói a jelenlegi piac legjobb ár-érték arányt kínáló eszközei közé sorolhatók a maguk kategóriájában, így nem meglepő, hogy sokan felteszik maguknak a kérdést: vajon miért ezt a terméket válasszák maguknak? Az alábbiakban összegyűjtöttünk kilenc nyomós okot!

  1. Jelenleg a Roborock robotporszívók rendelkeznek az ágazaton belül a legerősebb szívóhatással és szívóerővel. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a legtöbb aktuális modell már eléri vagy meghaladja a 2500 Pa teljesítményt, ami vetekszik a hagyományos porszívók tulajdonságaival, így ez természetesen a takarítás minőségén is meglátszik.
  2. A legtöbb modell az akkumulátor tekintetében is nagy teljesítményt nyújt, ezáltal vannak olyan típusok, melyek akár 200 percig is tudnak takarítani egyetlen feltöltés után, ami a nagyobb alapterületű lakások esetén egyaránt megállja a helyét. Ha esetleg egy töltés nem lenne elegendő a takarításhoz, a porszívó magától megkeresi a dokkolóját, feltölti akkumulátorait, majd ott folytatja a munkát, ahol befejezte.
  3. Nemcsak sokféle, hanem rendkívül alapos szenzorok is találhatók a legtöbb Roborock robotporszívóban. Emiatt rendkívül pontos feltérképezésre és helyzetfelismerésre képesek, mindemellett fel tudják ismerni az adott burkolattípust. Ezeket a tulajdonságokat sok gyártó két-háromszor drágábban kínálja, mint a Xiaomi, miközben a szívóerő terén is hagynak maguk után kívánnivalót. A Roborock termékcsalád a navigációhoz LIDAR szenzorokat használ, melyek elképesztően pontos alternatívát képviselnek a termékkategórián belül.
  4. A nedves feltörlés funkció az újabb Roborock modellek esetében már kifejezetten hasznos társ lesz a mindennapokban. Az S5 Max, az S6 vagy az S6 MaxV nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik ezen a téren, de támogatják a no-mop zónákat, ahol a porszívóknak nem szabad felmosniuk.
  5. Az elérhető opciók tekintetében a Roborock robotporszívók nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Támogatják a zónás tisztítást, akár helyiségenként is tudunk eltérő tisztítási beállításokat alkalmazni velük, a multimap támogatás miatt pedig akár többszintes házakban sem okoz problémát a használatuk.
  6. A kimagasló tisztítási tulajdonságok mellett a Roborock porszívók a szűrőrendszer tekintetében sem okoznak csalódást. Mindegyikük HEPA szűrőt kap, így alkalmazásuk után az asztmások, illetve az allergiások egyaránt fellélegezhetnek.
  7. Sokan azért nem vásárolnak robotporszívót, mert félnek a lakásban megtalálható akadályoktól, így például a küszöböktől. A Roborock modellek mindegyike képes arra, hogy leküzdjenek akár két centiméteres akadályokat is, így nem okoz nekik gondot a vastag szőnyeg, a küszöb, de akár még a kábelrengeteg sem. Nyilván nemcsak a mechanikai kialakítás, hanem a szoftveres háttér is segít nekik ebben, így például képesek folyamatosan ellenőrizni a környezetüket és rögzíteni a változásokat.
  8. A fejlett szoftveres háttér sem elhanyagolható a kérdéses termékek kapcsán. Akár a Mi Home, akár a Roborock saját applikációjával üzemeltetjük a porszívókat, minden esetben rengeteg beállítási lehetőség vár majd ránk, méghozzá meglepően sok funkció mellett.
  9. A kitűnő ár-érték arányon felül nem elhanyagolható, hogy a Xiaomi Roborock robotporszívókhoz Magyarországon minden kiegészítő elérhető, ami szükséges a karbantartáshoz, ezen felül pedig meghibásodás esetén megfelelő minőségű alkatrészek és komplett szervizháttér áll a rendelkezésünkre.

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top