Mi Electric Shaver S500 név alatt elektromos borotvával hódít a Xiaomi

Mi Electric Shaver S500 név alatt elektromos borotvával hódít a Xiaomi

Lassan nem lesz olyan területe háztartásunknak, ahová nem tört még be a Xiaomi, így az okosotthonos eszközök folyamatos támogatásának köszönhetően az egyre népszerűbb kínai gyártó most bemutatta Mi Electric Shaver S500 névre keresztelt elektromos borotváját.

Bár az eszközt okos jelzővel illették több helyen is, valójában azonban csak egy az átlagosnál sokkal gazdagabb funkciókkal rendelkező, ezért cserébe pedig kifejezetten elérhető árkategóriát kínáló termékről van szó, mely a férfiak számára testközelbe hozza a könnyed, egyszerű és precíz borotválkozás élményét.

Jelentősebb tudás a Soocas S3-hoz képest

A Mi Electric Shaver S500-as természetesen közel sem az első elektromos borotva a Xiaomi kínálatában – melyet egyébként a Mijia, vagy Smart Life termékcsalád tagjaként tartanak számon –, hiszen legutóbb a Soocas S3-mal próbált meg nagyot robbantani a gyártó, ami sikerült is, hiszen elérhető árkategóriában kínált kimagasló teljesítményt.

Ha azzal meg voltunk elégedve, akkor az S500-ast egyenesen imádjuk majd, hiszen lényegesen nagyobb tudást tud felvonultatni tulajdonképpeni elődjéhez viszonyítva. A termék ugyanis ahhoz mérten már dupla vágóélt kapott, de nem maradhatott ki a sorból a lebegő fej sem, viszont az extra kijelzőt tekinthetjük az egyik leghasznosabb bónusznak, mely korántsem csak világító LED-ekkel képes prezentálni számunkra az eszköz tulajdonságait.

Vízállóság, gazdag felszereltség és hosszú üzemidő

A Xiaomi legújabb elektromos borotvája nem elég, hogy iPX7 vízállósággal rendelkezik, de mindemellett olyan speciális burkolatot kapott, aminek hála kiváló fogással rendelkezik, hovatovább az ujjlenyomatok sem látszanak meg rajta, így nem igényel túl sok tisztítást. A szerkezet fejrészét egyébiránt egy a dobozában megtalálható tisztítókefével kivitelezhetjük majd, ami mellett egy USB-C kábellel is gazdagodott a tartozékok sora.

Utóbbira a töltés miatt lesz szükségünk, ezáltal egy USB porton keresztül szinte bármilyen eszközről adhatunk neki energiát. A teljes töltöttség eléréséhez alig másfél-két órára lesz szüksége, ami elegendő lesz 60 perc folyamatos használathoz, vagyis alkalmanként 5 perccel kalkulálva, még napi szintű alkalmazás mellett sem kell többször feltöltenünk havi kettőnél.

Extra kijelző és kiemelkedő teljesítmény

Amivel kapcsolatban a Mi Electric Shaver S500 elektromos borotva jelentős előrelépést mutat a Xiaomi korábbi termékeihez mérten, az a plusz kijelző és a teljesítmény. A LED alapú panelen bármikor leolvashatjuk például azt, hogy milyen töltöttségi szinten van az eszköz, de a kiválasztott üzemmódot egyaránt itt láthatjuk, hiszen többféle működési megoldás, lassabb és gyorsabb variánsok egyaránt megtalálhatók lesznek a kínálatban.

A leggyorsabb üzemmód esetében például a borotva motorja percenként akár 3000 fordulatra is képes, a technológia terén pedig dupla vágóélekkel dolgozik az eszköz, aminek a lényege nem más, minthogy az egyik penge emeli, a másik pedig vágja a szőrszálakat. Szintén nem nevezhető átlagosnak, hogy a borotva feje akár kilenc irányban is el tud mozdulni, aminek hála minden arcformát tökéletesen lekövet, mindezt pedig a korongok speciális kialakítása tökéletesíti.

Hogy mindehhez bőven 15 ezer forint alatti árcédulát írt a Xiaomi, csak még vonzóbbá teszi a terméket!

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top