Amazfit T-Rex: notifikációs útmutató

Amazfit T-Rex: notifikációs útmutató

Az üzenetekről kapott értesítések lehetősége szerves része az Amazfit T-Rex funkcióinak. Segít, nehogy elmulasszunk valami fontos eseményt, információt olyankor, amikor nem kényelmes a telefonunkhoz nyúlni, pl. egy Facebook, sms, vagy egyéb értesítés esetén. Alábbi összefoglalónk segít abban, hogy beállíthassuk Amazfit T-Rex okosóránkon a notifikációkat. De mi van akkor, ha nem érkeznek meg óránkra a push értesítések? Az alábbiakban erre is választ adunk! 

Engedélyezzük az értesítéseket!

1. lépés: Nyissuk meg okostelefonunkon az Amazfit Appot és ott nyomjunk a „Profile„-ra a jobb alsó sarokban.

2. lépés: Válasszuk ki: My devices- Amazfit T-Rex”.

3. lépés: Bökjünk az App alerts (alkalmazásértesítések) opcióra, hogy engedélyezzük az Amazfit app hozzáférését a notifikációkhoz.

4. lépés: Kapcsoljuk be az App Alerts-t

5. lépés: Válasszuk ki a „Manage apps” (alkalmazások kezelése) opciót alul, középen, majd válasszuk ki azokat az alkalmazásokat, amelyeknek az értesítéseit engedélyezni szeretnénk.

 Megjegyzés: 

● Amennyiben bejelöljük az „only receive app alerts when the screen is off” opciót, csak akkor kapunk értesítést az óránkon, ha a telefon kijelzője kikapcsolt állapotban van.

● Ha iOS eszközünk van, az órát az Amazfit alkalmazás segítségével kell a telefonhoz párosítani.

● Ha Android telefonunk van, az Amazfit alkalmazást futtatnunk kell a háttérben, vagy whitelist-re kell helyeznünk, hogy a készülék beépített energiagazdálkodásának akkumulátorkímélő funkciója ne lője ki a taszkot, máskülönben egy idő után nem kapjuk meg az értesítéseket az óránkra.

Hogyan tudjuk megnézni az értesítéseket az Amazfit T-Rex-en?

● Bejövő értesítés esetén az okosórán automatikusan bekapcsol a háttérvilágítás, és megjeleníti az értesítést.

● Az el nem olvasott notifikációkat megnézhetjük a notifikációs listán, és ha egy adott értesítésre bökünk, akkor annak részletes tartalmát megjeleníti az óránk.

Hogyan töröljünk egy értesítést az Amazfit T-Rex-en?

● Az órán vagy a telefonon elolvasott értesítés automatikusan törlődik az óra notifikációs listájáról.

● Ha manuálisan szeretnénk törölni egy értesítést az Amazfit T-Rex órán, húzzuk az ujjunkat balra az értesítésen, majd a törlés (delete) gomb kiválasztásával megtehetjük.

Mit tegyek, ha nem kapom meg az értesítéseket az Amazfit T-Rex órán?

● Ellenőrizzük, hogy a Bluetooth be van-e kapcsolva a telefonunkon.

● Ellenőrizzük, hogy nincs-e aktiválva a telefonon a DND mód, vagyis a „ne zavarjanak”, vagy „csendes” üzemmód. Ha be van kapcsolva, kapcsoljuk ki.

● Ellenőrizzük, hogy a telefon notifikációs sávja működik.

● Menjünk a telefon beállításaiba, keressük meg az alkalmazások értesítéseit, kapcsoljuk azokat ki, majd ismét be, és induljunk újra a telefonnal (ki-bekapcsolás). Indítsuk el újra az Amazfit appot, és próbáljuk meg újra, hogy megkapjuk-e az értesítéseket.

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top