Amazfit Bip S: olcsó okosóra hosszú készenléti idővel

Amazfit Bip S: olcsó okosóra hosszú készenléti idővel

Alig egy hónapja került kereskedelmi forgalomba a Huami új okosórája, az Amazfit Bip S Indiában. A cég ígérete szerint maximum 40 napnyi üzemidőre számíthatnak a felhasználók –  mindez 80 dolláros kezdőáron.

Főbb jellemzők

A Bip S először a CES 2020-on mutatkozott be, majd Kínában került elsőként piacra.  Az óra része a Huami-PAI rendszer, amely folyamatosan képes monitorozni a felhasználó szívének kondícióját, személyes tevékenységeit, és általános egészségügyi állapotát, kondícióját. A Bip S-t ellátták optikai szenzorral, 3-tengelyes gyorsulásmérővel, és egy szintén 3-tengelyes giroszkóppal a pontos pulzusdetektálás érdekében. Az óra 10-féle sporttevékenységet képes követni, beleértve a futópadot, kültéri futást, szobakerékpározást, kerékpározást, stb.

Az Amazfit Bip S okosóra 1,28 collos színes érintőkijelzőt kapott, 2,5D kialakítású Corning Gorilla üveggel, 176×176 pixeles felbontással. Az okostelefonokkal Bluetooth 4.2-n keresztül tud kapcsolódni, és kompatibilis az Android és iOS rendszerrel egyaránt. Az Amazfit Bip S-sel fogadhatunk telefonhívást, küldhetünk és fogadhatunk üzeneteket és emaileket, ellenőrizhetjük az időjárást és egyéb notifikációinkat is valós időben. A Bip S képes vezérelni a zenelejátszást mobiltelefonunkon, s mindezek mellett vízálló, konkrétan 5ATM értékig.

Az óra mérete 42x35x11,4 mm, és 31 grammot nyom, tehát kifejezetten könnyű darab. 200 mAh kapacitású akkumulátort kapott, amellyel maximum 40 napig használhatjuk egy feltöltéssel. A Bip S-t felszerelték GPS és GLONASS műholdas támogatással is. Röviden, az ár/teljesítmény arány rendkívül jónak ígérkezik.

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top