Xiaomi Mi Band 5: melyik alkalmazással használhatjuk?

Xiaomi Mi Band 5: melyik alkalmazással használhatjuk?

A válasz röviden: A Xiaomi Mi Band 5 kiválóan működik a Mi Fit és a Xiaomi Wear alkalmazással egyaránt

A Xiaomi Mi Band 5 június 11-én lett hivatalosan bejelentve. A nagyobb akkumulátorral, kijelzővel és mágneses töltővel felturbózott okoskarkötő kapcsán azt néztük meg, hogy milyen alkalmazás használatát igényli okosóránkon. Vajon csakis a Xiaomi Mi Fit App felel meg hozzá, vagy használhatjuk a Mi Wear App támogatásával is?

A MI Band 5 1,1 collos dinamikus színes kijelzőt kapott, több mint 100 óraszámlap megjelenítését támogatja, és 11 professzionális sportmódot tud megkülönböztetni, amelyeket a mozgásunk jellegéből automatikusan fel is ismer. Az okoskarkötő 14 napos üzemidőt ígér, és mágneses töltőcsatlakozót kapott. Támogatja a Xiaomi Mi Fit és a Xiaomi Wear appot, de várhatóan az Andoid illetve iOS alkalmazásboltokban  fellelhető további, harmadik féltől származó alkalmazásokkal is együtt fog működni.

A Xiaomi Wear appal való együttműködéshez meg kell várnunk, amíg okosóránkra megérkezik az OTA frissítés. Párosítást, majd kapcsolódást követően az alkalmazásnál be kell állítani, hogy a háttérben is fusson, és az okostelefonunk energiatakarékos rendszere ne „lője ki” a futó taszkot, ami azt eredményezné, hogy megszakad a kapcsolat okoskarkötőnk és a telefonunk közt. MEGJEGYZÉS: érdemes tudnunk, hogy a Xiaomi Mi Band 5 nem támogatja a véroxigénszint-mérést  (SpO2).

Bejegyzés megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Legutolsó bejegyzések

Scroll to Top